Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La llum d'Alexandria

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de La llum d'Alexandria:

Un thriller inspiracional ple de suspens sobre els set grans savis de la humanitat per dos mestres del gènere.
Xavier Costa, guionista radiofònic, veu interromput el seu gris dia a dia per una notícia sorprenent: Marcel Bellaiche, un vell amic de la universitat, ha aparegut mort al far de Finisterre. Viatger somiador i fill d'una família rica, Marcel s'havia especialitzat en manuscrits religiosos antics. Segons les fonts familiars, en el moment de la mort s'havia traslladat al far per dur a terme una investigació relacionada amb la biblioteca d'Alexandria. Tota la documentació, però, ha desaparegut.Ben aviat rep la visita de l'advocat de la família d'en Marcel, que li demana que intenti aclarir les circumstàncies de la mort del noi amb tots els mitjans que li calguin, incloent-hi les influències en el món acadèmic. Amb la condició que Sarah Brunet, la seva excompanya, també sigui contractada, Xavier accepta l'encàrrec i tots dos inicien una aventura perillosa i enigmàtica que els durà fins a una revelació sorprenent sobre els set grans mestres espirituals del món antic. Però una fosca ombra amenaça la seva investigació i el seu amor renascut...A La llum d'Alexandria, Àlex Rovira i Francesc Miralles comparteixen el seu talent per difondre les fonts del coneixement inspiracional.
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre els autors de La llum d'Alexandria

© Archivo del autor

Àlex Rovira va néixer a Barcelona el 1969. És empresari, escriptor, economista, conferenciant internacional i consultor. Ha venut prop de vuit milions d’exemplars dels seus llibres a tot el món i ha arribat diverses vegades al primer lloc de les llistes de vendes. La bona sort, un dels seus llibres més importants i la seva obra de més impacte internacional, editada en quaranta-dues llengües, va tenir un èxit sense precedents a la literatura de...

Llegir-ne més
© Jordi March

Francesc Miralles (Barcelona, 1968) és llicenciat en filologia alemanya i periodista especialitzat en psicologia i espiritualitat. Després d'escriure dos estudis sobre Franz Kafka (2000) i Hermann Hesse (2001) per al públic escolar, va decidir dedicar-se a la narrativa. En un llarg viatge per l'Índia va escriure Perdut a Bombai (2001) i l'any següent va guanyar el Premi Gran Angular de Literatura Juvenil amb el llibre Un haiku per a l'Alícia. ...

Llegir-ne més

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6973-9 | Codi: 387604 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Èxits | Sentit de lectura: Occidental

Blog

La llum d'Alexandria, d'Àlex Rovira i Francesc Miralles

Llegint aquest llibre m’he retrobat amb el Xavier Costa, el protagonista de L’última resposta, un llibre on aquest personatge va descobrir els secrets que amagava Einstein i que ja vaig comentar aquí, al Nosaltresllegim.

En aquesta segona aventura, en Xavier volta pel món mostrant-nos la vida i els pensaments de 7 filòsofs de l’Antiguitat. Està seguint el viatge que va fer un amic seu abans de ser assassinat per trobar l’objectiu del seu viatge i esbrinar qui el va matar.

Així doncs, llegint aquest llibre he anat coneixent altres realitats com ara la de Xipre, dividida en dues parts (la grecoxipriota i la turcoxipriota) i amb una tensió no resolta després de la invasió turca de 1974. A part de lliçons d’Història i Geopolítica, també he conegut filòsofs, pensadors i savis diversos de l’Antiguitat (com Hermes Trismegist o Sòcrates) i les seves línies de pensament. I tot això, amanit amb la tensió sexual entre els personatges i una investigació detectivesca amb assassinats i perills múltiples!

Resumint: és una novel·la que, capítol a capítol, ens entreté i ensenya al mateix temps, d’una manera molt directa i amb grans reflexions que ens poden ajudar a pensar i a ser millors.

Més informació a http://www.lallumdalexandria.cat/

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de La llum d'Alexandria

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir