Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La metgessa de Barcelona

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de La metgessa de Barcelona:

Una dona decidida i coratjosa, un tresor en perill. L'aventura d'una metgessa al segle XVI.
Nadal de 1562. La metgessa Lluna Aymerich i la seva filla Eulàlia esperen il·lusionades la imminent tornada del pare. En un racó brut i fosc, però, el noble Hug de Montcada és assassinat per uns mercenaris que volen arrabassar-li el Llibre de les Essències, un compendi de coneixements màgics i naturals escrit pels homes i les dones més savis de la humanitat.En mig d'un món d'homes, la valenta metgessa, mentre lluita per salvar la seva filla i guarir els malalts de l'epidèmia de pesta, emprèn una intricada cursa per Barcelona -la ciutat de les tres catedrals o del laberint subterrani. I gràcies als antics secrets que guarden les pedres, descobreix el camí per protegir el Llibre.Tal com va fer a Les bruixes d'Arnes, David Martí ens capbussa en un món proper ple d'encant i saviesa. Un món en el qual fantasia i realitat donen la mà a una dona decidida i coratjosa. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La metgessa de Barcelona

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de les novel·les Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies. Un bon dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A La revolución interior i El guerrer adormit va explicar aquest procés. 

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/02/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6916-6 | Codi: 387334 | Format: 16 x 23,7 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Èxits

Blog

Quan un llibre pot canviar-ho tot

És el Nadal de l’any 1562 i la Lluna Aymeric espera al seu marit, n'Hug de Montcada, acompanyada de la seva filla Eulàlia després de molt temps sense que la família s’hagi pogut reunir. El noble però, abans de poder trobar-se amb la seva família, és assassinat per l’àrab Assuf al-Barim, un enemic que pretén arrabassar-li allò que creu seu.

És just en aquest moment quan la Lluna, una metgessa amb uns poders heredats d’altres temps, s’endinsarà en la major aventura de la seva vida: protegir el Llibre de les essències, un manuscrit molt poderós que en males mans podria portar el mal a la Terra. Per poder salvar-lo haurà de descobrir els secrets de la Barcelona més antiga, aquella que només les pedres sobre les quals ha estat construïda els hi pot revelar.

En David Martí , després de l’èxit de la seva primera novel·la Les bruixes d’Arnes, ens porta La metgessa de Barcelona, una novel·la carregada de misteri i de llocs emblemàtics de la nostra Barcelona. Si bé és cert que, en la meva humil opinió, a vegades els fets resulten massa coincidents i trepidants, la història aconsegueix submergir-te en el món dels protagonistes fins al punt de simpatitzar amb ells. També cal remarcar que és de lectura senzilla i amena gràcies als seus múltiples diàlegs, la qual cosa fa que te’l cruspeixis en un moment!

Si el que voleu és perdre-us per una Barcelona del segle XVI on la pesta negra hi és present i la història de la ciutat es descobreix caminant pels seus carrers, no dubteu ni un sol segon en llegir-vos aquest llibre. Us resultarà apassionant descobrir racons de la ciutat que de ben segur no coneixíeu.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

La metgessa de Barcelona, de David Martí

Després de Les bruixes d’Arnes, el David Martí ens porta la que seria la continuació de les peripècies de la Lluna Aymerich i la seva filla Eulàlia: La metgessa de Barcelona

Ara viuen a Barcelona. La Lluna és una metgessa de reconeguda reputació i ella i sa filla esperen amb il·lusió l’arribada imminent de l’Hug de Montcada, el marit de la Lluna i pare de l’Eulàlia.

Aquesta arribada tindrà un final tràgic a causa d’uns mercenaris que volen arrabassar-li el famós “Llibre de les Essències”, guardat de generació en generació com un autèntic tresor que s’ha de cuidar i, sobretot, procurar que no acabi en males mans perquè pot fer molt, molt i molt de mal.

La Lluna, l’Eulàlia i el seu fidel amic, el frare Salvador, passaran les mil i una, hauran d’abandonar la seva residència al palau del carrer Montcada, amagar-se en un convent a Sarrià, fugir a Montserrat i posar a prova la seva fe i una bondat que, lògicament, sempre triomfa.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de La metgessa de Barcelona

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir