Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

La metgessa de Barcelona

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 272

Sinopsi de La metgessa de Barcelona:

Nadal de 1562. La metgessa Lluna Aymerich i la seva filla Eulàlia esperen il·lusionades la imminent tornada del pare. En un racó brut i fosc, però, el noble Hug de Montcada és assassinat per uns mercenaris que volen arrabassar-li el Llibre de les Essències, un compendi de coneixements màgics i naturals escrit pels homes i les dones més savis de la humanitat.En mig d'un món d'homes, la valenta metgessa, mentre lluita per salvar la seva filla i guarir els malalts de l'epidèmia de pesta, emprèn una intricada cursa per Barcelona -la ciutat de les tres catedrals o del laberint subterrani. I gràcies als antics secrets que guarden les pedres, descobreix el camí per protegir el Llibre.Tal com va fer a Les bruixes d'Arnes, David Martí ens capbussa en un món proper ple d'encant i saviesa. Un món en el qual fantasia i realitat donen la mà a una dona decidida i coratjosa.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de La metgessa de Barcelona

David Martí (Barcelona, 1970) és autor de les novel·les Les bruixes d’Arnes i La metgessa de Barcelona. Abans de dedicar-se a l’escriptura va treballar de professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb les tecnologies. Un bon dia, però, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida. A La revolución interior i El guerrer adormit va explicar aquest procés. 

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/05/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-657-5 | Codi: 387725 | Format: 18 x 11,5 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de La metgessa de Barcelona

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir