Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

La nevada del cucut

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de La nevada del cucut:

Després del divorci dels seus pares, la Lali es trasllada a la Carena, el poble de la seva família paterna, buscant un canvi a la seva vida. Allà coneixerà la vida de la seva besàvia, la Tònia, una dona que, com ella, no pot viure sense escriure, tot i que ho ha de fer d’amagat. A través del manuscrit, la Lali se sentirà atrapada per la personalitat de la seva besàvia, una dona avançada a la seva època, que estimava secretament el seu cosí i que va viure en aquell poblet de muntanya sola i incompresa.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de La nevada del cucut

Blanca Busquets i Oliu (Barcelona, 1961) és escriptora, periodista i filòloga. Viu a cavall de Barcelona i Cantonigròs. Treballa a Catalunya Ràdio des del 1986 i ha treballat a Televisió de Catalunya durant set anys. Ha publicat amb l’editorial Proa, la novel·la Presó de neu (2003), i amb l’editorial Rosa dels Vents, El jersei (2006), Tren a Puigcerdà (2007), Vés a saber on és el cel (2009), La nevada del cucut (2010, premi Llibreter), La casa...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirLa nevada del cucut

1

Aquesta novel·la va tenir una gran acollida per part de la crítica —va ser guardonada amb el Premi Llibreter— i per part del públic.

Opinions

«Busquets ha muntat un trencaclosques complex en què totes les peces encaixen a la perfecció i les sorpreses s'administren sàviament»
Jordi Llavina, El mundo

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/05/2017 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-88-5 | Codi: 10183340 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de La nevada del cucut

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir