Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La petita ciència de la salut

Temàtica: Infantil | Ciència
Temàtica: Infantil | De 6 a 8 anys
Col·lecció: Ramon Llull
Traductor: Maria Llopis Freixas
Nombre de pàgines: 168

Sinopsi de La petita ciència de la salut:

El nou llibre de Valentí Fuster per ensenyar als nens de 6 a 11 anys a viure de manera saludable.
La petita ciència de la salut segueix el dia a dia d'una nena, la Lisa, que no vol menjar verdures, que es passa molta estona davant l'ordinador o que prefereix els dolços abans que la fruita.Resum del contingut· Per què mengem· La necessitat de menjar de tot· L'aportació de les verdures i les fruites· Les vitamines· Què mengem· Com aconseguim aliments· Cultura i menjar· Dietes equilibrades· Com repartim els aliments durant el dia· La importància de l'esmorzar· Dinar, berenar i sopar· El sedentarisme· Moure's, botar, córrer· Activitats a la nostra vida diària· Consells i pràctiques· Respirem bé· L'aire i la natura· La higiene de cada dia· Dormir béEl llibre combina una gran diversitat de registres i de gèneres literaris per atreure el públic d'aquesta edat. Per això conté:· Textos de divulgació científica· Anècdotes històriques· Relats purament imaginatius dedicats a destacar conceptes importants· Jocs· Versos rimats· Tires de còmic· Diàlegs· Receptes· Fitxes per a l'exercici diari· QüestionarisAquest plantejament facilita que pugui ser llegit i rellegit de manera aleatòria. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre els autors de La petita ciència de la salut

David Cirici, nascut a Barcelona l'any 1954, és escriptor, guionista i publicitari. Ha treballat com a guionista a la ràdio en el programa de Ràdio 4 Català per a tothom" (1976-1982) i a la televisió en sèries com Oliana Molls (TV3, 1985-1986), Kiu i els seus amics (TV3 1984), Les tres Bessones (TV3 1995-2000), i programes com Ahí te quiero ver (TVE, 1986), Tariro Tariro (TVE, 1987), Blanc o negre (TV3, 1987), No passa res (TV3, 1988), El joc ...

Llegir-ne més

Valentí Fuster és director general de l'Institut Cardiovascular de l'hospital Mount Sinai de Nova York i del Centre Nacional d'Investigacions Cardiovasculars (CNIC) a Espanya. Llicenciat i doctorat en Medicina i Cirurgia, ha estat nomenat doctor Honoris causa de vint-i-set universitats i és l'únic cardiòleg que ha rebut els màxims guardons d'investigació de les quatre principals organitzacions internacionals de cardiologia. Les seves investiga...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/06/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9708-229-7 | Codi: 383059 | Format: 17 x 22 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Ramon Llull | Traductor: Maria Llopis Freixas | Sentit de lectura: Occidental

Blog

La petita ciència de la salut: il·lustracions que acompanyen sermons

Us heu sentit mai com si estiguéssiu dalt del púlpit predicant el sermó aquell tan avorrit de “has de menjar més fruita”, “esmorza una mica més”, “no mengis patates fregides abans de dinar” i, la gran estrella, “acaba’t la verdura del plat”. Oi que sí? Doncs jo ja tinc la manera de fer-ho en millors condicions: he baixat del pedestal de les mares i els pares paparres per permetre que hi pugi un gran orador i divulgador científic: en Valentí Fuster.

Aquest extraordinari i reputadíssim cardiòleg s’ha posat a la nostra pell i ha fet un llibre genial: La petita ciència de la salut. No és ni més ni menys que això: un llibre amè, il·lustrat amb uns dibuixos molt divertits, que explica amb tot luxe de detall les virtuts d’una dieta equilibrada, amb una important presència de fuites i verdures.

Però no només d’enciam i taronges viu l’home (o el nen!). Tot i que l’alimentació ocupi el gruix principal de l’obra, també tracta temes més relacionats amb la higiene (si ens donessin 1€ per cada vegada que preguntem “t’has rentat les dents?” seríem milionaris, oi?) o l’esport.

Per cert, el còmic de l’enciam és divertidíssim! A casa ha tingut gran predicament… i ens ha predisposat més l’ànim cap a les amanides, tot i que he de reconèixer que en aquest terreny “no estamos tan mal”!

Totes les opinions de La petita ciència de la salut

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir