Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

La travessia

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica

Sinopsi de La travessia:

IV Premi Columna 2004

Un viatge en pastera protagonitzat per dues dones, Fàtima i Aisha, i un fet insòlit que va succeir durant la travessia seran el vincle d'unió dels diferents personatges d'aquesta novel·la.La Montse, una professora que ha fracassat en dues relacions de parella anteriors, busca la tercera oportunitat amb en Xevi, un periodista. L'ombra del passat dels protagonistes i una trobada inesperada amb Fàtima, una dona marroquina, canviaran el curs dels esdeveniments i portaran la Montse fins al Marroc.El relat, construït a la manera d'un trencaclosques, conduirà el lector per la intriga d'una història familiar.La travessia parla de l'amor i les relacions de parella, el sentiment d'exili i la generositat de dues dones que pertanyen a cultures diferents.Aquesta novel·la està inspirada en un cas real i transcorre entre Catalunya i el Marroc. 

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de La travessia

©  Pere Puigbert Esponellà

Núria Esponellà és escriptora i professora. Autora de poemaris i novel·les, ha publicat diversos llibres a Columna, entre els quals cal destacar Gran Cafè, El mateix vell amor (Premi de Novel·la Ciutat de Badalona, 2000), La travessia (IV Premi Columna), el llibre de narracions Petits grans plaers per ser feliç, Sunitha (Història d’una nena apadrinada) i Una dona d’aigua.
Amb Rere els murs va obtenir el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/04/2005 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0537-9 | Codi: 10020721 | Format: 17 x 24 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de La travessia

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir