Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

L'enginy

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Vostok
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de L'enginy:

La guerra ja ha començat. Barcelona és el camp de batalla.
«El sol ha començat a treure el cap tímidament. Tota la ciutat està tenyida de color taronja i és preciosa tot i el fum que encara l'envolta després de l'atac d'aquesta nit. Com que no sóc un vampir, quan els rajos del sol impactin sobre la meva pell no em passarà absolutament res. Ni me n'adonaré. No són prou potents per desfer tot el gel que porto a dins. No sóc un vampir, desgraciadament. Sóc una cosa molt pitjor».Totes les històries tenen dues versions. Hem escoltat l'Axel, ara és el torn de l'Odin.De El Prodigi han dit:«El Prodigi de Gerard Guix és el primer llibre d'una trilogia trepidant, un thriller que no et deixarà indiferent». El 9 Nou.«Els lectors en demanaran la segona part, segur». Avui.Per llegir una ressenya del llibre clica aquí. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'enginy

Gerard Guix (Vic, 1975) és escriptor. Ha publicat les novel•les La deriva dels continents (2005) i Dia de caça (Columna, 2007). També és autor de la novel•la juvenil El prodigi (2011), primera part d’una trilogia fantàstica que continua amb L'enginy. Un relat seu està inclòs en l’antologia de nova literatura catalana Veus (2010), que compta amb una versió castellana. Entre les seves obres com a dramaturg, destaquen Gènesi 3.0 (Premi Fundació R...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/10/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-651-1 | Codi: 174718 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Vostok | Sentit de lectura: Occidental

Blog

L'enginy, de Gerard Guix

ALERTA D’SPOILERS ALS LECTORS D’EL PRODIGI!!!

Nosaltres, l’Ivan s’ha llegit L’enginy, la segona part de la saga El Prodigi, i ens el ressenya a continuació.

Postapocalipsi nostrada! I de la bona!

L’enginy, de Gerard Guix, és el segon llibre de la saga que va iniciar El prodigi. En aquest llibre, el protagonista -l’Àxel- ja s’ha transformat en “El Prodigi” i ja ha tingut el primer enfrontament amb el seu enemic: l’Odin.

El marc de la batalla és una Barcelona destruïda, deserta, postapocalíptica i plena de cadàvers. De fet, aquests cadàvers que estan estesos per Les Rambles es converteixen en l’exèrcit de zombies que comanda l’Àxel. Els seu exèrcit rival són la resta de persones de la ciutat comtal que l’Odin ha convertit en homes llop.

En aquest llibre vivim una calma tensa, ja que els licantrops només es transformen quan es fa de nit, però mentrestant l’Odin s’ha de preocupar de contenir-los fins a la següent transformació en homes llop. A més, ha d’aconseguir un objecte que li permetrà decantar la balança a favor seu: una maleta aparentment inofensiva que està en poder d’un home desconegut.

La feina que haurà de fer l’Àxel durant gran part del llibre és establir aliances per poder lluitar contra Odin, però en el fons el que més el preocupa (o si més no, l’ocupa) és la transformació que va viure a la primera entrega de la saga.

L’enginy aclareix bastants dubtes i forats que es plantejava El prodigi i deixa la porta oberta a continuar llegint, i amb ganes, la tercera part d’aquesta saga que ha ideat en Gerard Guix amb Barcelona com a escenari.

El fet que hi hagi un exèrcit de zombies a la Diagonal, o que la gent s’aixequi d’on no s’ha d’aixecar al Cementiri de Montjuïc, o que l’Odin tingui el quarter general a la Torre de Collserola fa que aquest llibre sigui, com a mínim, d’allò més nostrat.

No cal anar a Estats Units (que és on sempre passa tot, pobrets!) per llegir històries de zombies com els de Walking Dead. Que no és bonic el carrer de Sant Pere Més Alt?

Si voleu seguir totes les novetats sobre la saga El Prodigi, aquí en teniu la pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/elprodigi

Totes les opinions de L'enginy

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir