Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

L'home dels ulls grisos

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: A TOT VENT-BETA
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de L'home dels ulls grisos:

La història d’un espia català, basada en fets reals.

En Pere, que és voluntari d'una organització d'ajudants a malalts oncològics, coneix un home solitari que, en arribar al final de la seva vida, li confessa el seu secret. Li diu que ell no és la persona que tothom creu que és i li dóna pistes perquè pugui esbrinar qui és ell i què ha estat la seva vida. En Pere descobrirà que aquest home fou un dels nens deportats a Rússia durant la guerra civil espanyola i que més tard va formar part dels serveis d'espionatge russos. Convertit en un preparat espia, va ser enviat als Estats Units per aconseguir, entre d’altres missions, alguns informes sobre la bomba atòmica. Obligat a canviar de nom i d'identitat en diverses ocasions, va ser enviat a Berlin Est, on va establir relació amb un científic important. Finalment, després d'obtenir documents secrets d'un nou avió, perseguit pels russos i els anglesos, rep una oferta seriosa per formar part de la CIA. Molts anys després, a Mallorca, intenta recuperar la seva identitat, perduda durant la infantesa.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'home dels ulls grisos

Antoni López Massó va néixer a Terrassa l'any 1943. Tota la vida laboral ha estat dedicat al comerç. Una vegada jubilat i com a voluntari d’Oncolliga té la possibilitat d'escoltar moltes històries personals dels pacients que acompanya. D'un d'aquests casos, neix el relat de L'home dels ulls grisos.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre L'home dels ulls grisos

Premi Carlemany al Foment de la Lectura

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/03/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-481-3 | Codi: 10039625 | Format: 13 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: A TOT VENT-BETA

Totes les opinions de L'home dels ulls grisos

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir