Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

L'hospital dels pobres

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 336

Sinopsi de L'hospital dels pobres:

Barcelona, finals del segle XIX. L’hospital de la Santa Creu agonitza dins els vells murs medievals que li han donat aixopluc durant cinc segles. La ciutat s’està expandint més enllà de les seves antigues muralles gràcies al pla de l’Eixample. El nou segle empeny els anhels d’una nova generació de metges i artistes que volen situar el país al nivell més alt d’Europa. Plegats faran realitat el somni d’un nou hospital per als pobres de la ciutat, on la ciència i l’art es donaran la mà magistralment.

Metges i aspirants, dones pioneres, artistes i deixebles…una novel·la on els personatges proven d’aixecar la seva felicitat al temps que ho fan els murs dels pavellons modernistes del nou Hospital de Sant Pau.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de L'hospital dels pobres

© Víctor P. de Óbanos

Tània Juste (Barcelona, 1972) és escriptora i llicenciada en Història, amb especialitat en Història de l’Art, per la Universitat de Barcelona. L’any 2009 va publicar la seva primera noveŀla, A flor de pell (amb nova edició de Columna el 2020), situada a la Barcelona dels anys vint, en plena dictadura de Primo de Rivera. El 2010 va participar en l’antologia Veus de la nova narrativa catalana, coordinada per Lolita Bosch (Empúries/Anagrama). El ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la històrica
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirL'hospital dels pobres

1

Una novel·la excepcional sobre la construcció d’uns dels edificis modernistes més emblemàtics de Catalunya.

2

Un retrat sobre els inicis de la medecina moderna, artistes, dones pioneres.

3

Amb Els anys robats Tània Juste ja es va donar a conèixer com una de les autores més importants de novel·la documental del segle XX.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/01/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-70-4 | Codi: 10133262 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de L'hospital dels pobres

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir