Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

L'ofici de viure bé

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Nombre de pàgines: 168

Sinopsi de L'ofici de viure bé:

L'ofici de viure bé conté eines útils per millorar la salut emocional, en una època en què l'estrès, l'ansietat i la depressió són la segona causa de baixa laboral a Catalunya. A les pàgines d'aquest llibre, el lector trobarà les eines que Gaspar Hernàndez ha après com a periodista, tot entrevistant psicòlegs, filòsofs, i especialistes de l'art de viure.Segons l'autor, «la felicitat és una conquesta, i va de la mà d'un treball personal. No es tracta de descobrir nous paisatges, sinó de contemplar paisatges coneguts amb ulls nous».L'ofici de viure bé cedeix la paraula -a través d'entrevistes i articles publicats a El Periódico i El País- als especialistes que millor s'han ocupat de la plenitud, com Deepak Chopra, Joe Dispenza, Walter Riso, Pilar Jericó, Francesc Torralba, Claudio Naranjo, Salvador Pániker, Míriam Subirana, Rajan Sankaran i Masaru Emoto. 
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'ofici de viure bé

© @jm_campillo

Gaspar Hernàndez (Sant Esteve d’en Bas, 1971) és escriptor i periodista. El 2009 va guanyar el Premi Josep Pla de narrativa amb la novel·la El silenci i va obtenir el Premi Ciutat de Barcelona pel programa L’ofici de viure de Catalunya Ràdio, per la seva «innovació i rigor», en paraules del jurat. També ha escrit les novel·les La terapeuta (2014) i La dona que no sabia plorar (2018), i l’assaig La llibertat interior (2020).

Gaspar Hernàndez é...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/01/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-226-3 | Codi: 387011 | Format: 13 x 21 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA

Totes les opinions de L'ofici de viure bé

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir