Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

L'última confidència de l'escriptor Hugo Mendoza

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Núria Parés Sellarès | Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 992

Sinopsi de L'última confidència de l'escriptor Hugo Mendoza:

Una novel·la addictiva, que et farà perdre la noció del temps.

L'atractiu professor de literatura Víctor Vega decideix acceptar la insòlita proposta que li fa la vídua de l'escriptor Hugo Mendoza: investigar si, encara que la seva mort va ser rigorosament certificada, el seu marit segueix viu...i esbrinar qui envia, cada 3 de desembre, un nou manuscrit de l'escriptor mort.

Amb les seves perquisicions, Víctor desvelarà misteris que posaran en perill la seva vida, però ho farà acompanyat d'una bella i enigmàtica dona de la qual s'enamorarà irremeiablement. La Paloma, una histriònica experta en matemàtiques, i Santa Tecla, monja de clausura que a més és un geni informàtic, també acompanyaran en Víctor en aquesta trepidant novel·la plena d'enigmes.

Joaquín Camps aconsegueix amb mestratge una trama entremesclada de misteri, de denúncia, d'amor. I de la seva implacable parella de ball: el desamor. Els seus personatges, d'allò més variats, tenen una força esquinçadora, que obliga al lector a mirar cap a la rebotiga interior que tots portem dins.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de L'última confidència de l'escriptor Hugo Mendoza

Joaquín Camps© David Marí

Joaquín Camps és professor de la Universitat de València, ciutat on resideix. El seu camp principal de recerca i docència és el comportament humà en les organitzacions, àrea en la qual ha publicat nombrosos treballs científics. L'última confidència de l'escriptor Hugo Mendoza és la seva primera novel·la.

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
l_ultima_confidencia_escriptor_Hugo_Mendoza.pdf
Descarregar 4,01 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 28/01/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1940-6 | Codi: 10119144 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Clàssica | Traductors: Núria Parés Sellarès | Jordi Boixadós Bisbal

Totes les opinions de L'última confidència de l'escriptor Hugo Mendoza

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir