Grup62
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Mal d'altura

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Bernat Puigtobella
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Mal d'altura:

Quan Jon Krakauer va arribar al cim de la muntanya més alta del món a primera hora de la tarda del 10 de maig de 1996, feia cinquanta-set hores que no dormia i arrossegava els efectes de la manca d’oxigen. En iniciar el perillós descens, a 8.848 metres d’altitud, una vintena de companys encara s’esforçaven per fer el cim, sense adonar-se que el cel s’havia començat a ennuvolar. Els membres d’aquella expedició havien pagat una fortuna per coronar l’Everest, i alguns, posseïts per la febre del cim, ho van pagar també amb la vida.

Mal d’altura s’ha convertit en un clàssic d’obligada lectura per a qualsevol amant de la literatura d’aventura i de viatges. Krakauer va emprendre l’ascens a l’Everest per escriure un reportatge periodístic sobre les creixents expedicions comercials. I. tanmateix, l’aventura es va convertir en una tragèdia.

Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Mal d'altura

Jon Krakauer és periodista i escalador nord-americà. És autor dels best-sellers Into the Wild (1996), que va ser adaptada al cinema amb gran èxit per Sean Penn com a director, i Mal d’altura (1997), sobre la seva experiència a l’Everest.

Llegir-ne més

Altres llibres de Jon Krakauer

Per què llegirMal d'altura

1

Mal d’altura és un best seller internacional que va generar  molta polèmica al voltant del testimoni de Krakauer i altres supervivents.

2

Krakauer perfila cada detall y relata els esdeveniments de manera commovedora. 

3

Universal Pictures estrena aquest setembre “Everest”. Pel·lícula sobre els fets de la tragèdia de 1996, narrats per Krakauer en aquest llibre.

Coneix-ne més sobre Mal d'altura

"EVEREST" ESTRENA EN CINEMES - 18 DE SETEMBRE

Opinions

«Pujar l'Everest és una feta intrínsecament irracional —un triomf del desig sobre el seny»
Jon Krakauer

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/10/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-74-2 | Codi: 10133621 | Format: 12,5 x 19 cm. | Tinta: Mapa integrado al principio en b/n | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Bernat Puigtobella

Totes les opinions de Mal d'altura

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir