Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Més enllà

Un amor únic, un destí hostil
Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: L' illa del temps
Traductor: Aïda García Pons
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Més enllà:

Un amor únic, un destí hostil
- Tot anirà bé, Lucas -vaig pensar tot desitjant que em pogués sentir passada la línia que separava aquest món del de més enllà. No estava a punt de traspassar-la i tornar cap a mi?-. Estem morts, però encara podem estar junts. Això és l'únic que importa. Som més forts que la mort. Ara ja no hi haurà res que es pugui interposar entre nosaltres. No caldrà que ens separem mai, tu i jo.Una lluita entre fantasmes i vampirs s'apropa, i en Lucas i la Bianca s'han d'enfrontar a una nova realitat. Sempre han superat tots els obstacles que la vida els havia posat, però podran fer el mateix ara que són morts? 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Més enllà

Claudia Gray resideix a Nova York. Ha treballat com a cambrera, advocada, periodista i discjòquei. La seva afició per la història, les cases velles, les pel·lícules clàssiques i la moda vintage ha jugat un paper important en la creació del món d'aquesta sèrie. Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/04/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-381-7 | Codi: 174485 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L' illa del temps | Traductor: Aïda García Pons

Blog

Més enllà

Més enllà és el quart títol de la sèrie Mitjanit, de l’escriptora novaiorquesa Claudia Gray. Els tres títols anteriors són Mitjanit, Addicció i Compte enrere.

El subtítol d’aquesta novel·la juvenil adreçada a un públic lector jove, però que també és apta per als adults, “Un amor únic, un destí hostil”, ens descriu molt fidelment l’argument d’aquesta història protagonitzada per una colla de joves vampirs i fantasmes que han de “sobreviure” -permeteu-me la ironia- situacions incòmodes i perilloses per la seva nova vida una vegada ja morts -i això no és ironia-.

Protagonitzada per la parella d’enamorats formada per un jove i recent vampir, en Lucas, i una jove fantasma, la Bianca, Més enllà no només esdevé una història fantàstica i de misteri sinó també d’amor, ja que aquesta jove parella ha de lluitar contra el seu passat humà i contra la Creu Negra, un grup de caçadors de vampirs que els volen tornar a la vida humana, especialment a en Lucas.

Totes les opinions de Més enllà

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir