Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

No era lluny ni difícil

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: OSSA MENOR
Nombre de pàgines: 112

Sinopsi de No era lluny ni difícil:

El poeta català més popular de l'actualitat amb el seu recull més depurat.

Un nou llibre de poemes del Margarit més madur, més depurat i més exacte. En aquest darrer poemari, Joan Margarit arriba al límit del que és pot dir d'una manera intel·ligible per il·luminar alguna veritat, convençut que la veritat ordena i, per tant, tranquil·litza. A No era lluny ni difícil tenim poemes amb títols tan expressius i tant propis del nostre poeta com "L'amor tindrà l'última paraula", "La part més fosca del camí", "Joves en la nit", "Lírica dels setanta anys" o "Meditació de Vil·la Joana". Es tracta d'un llibre sobre l'edat que parla a totes les edats, que parla de la vida, de la mort, del sexe i de com tot el que pot dinamitar els cors dels homes i les dones els pot donar també l'escalf que necessiten.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de No era lluny ni difícil

Joan Margarit (Sanaüja, 1938 - Sant Just Desvern, 2021) fou poeta i arquitecte, catedràtic de l’Escola d’Arquitectura de Barcelona. En l’àmbit de la literatura catalana li van ser concedits, entre d’altres, el premi Carles Riba 1985, els premis de la Crítica Serra d’Or 1982, 1987 i 2007, i el premi Nacional de Literatura de la Generalitat de Catalunya 2008. En l’àmbit hispànic, ha rebut el Premio Nacional de la Crítica de 1984 i de 2008, el Pr...

Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre No era lluny ni difícil

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/10/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-181-2 | Codi: 171676 | Format: 13 x 17,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: OSSA MENOR

Blog

Joan Margarit, pregoner de les festes de la Mercè de Barcelona

Enguany el poeta Joan Margarit serà l’encarregat d’obrir les celebracions de les festes de la Mercè. Avui, dimecres 23 de setembre, a les 19 hores, sortirà al balcó de l’Ajuntament per fer el pregó inaugural.

Gràcies, senyor Margarit, per no ser lluny ni difícil

Gràcies per haver escrit un poemari tan delicat com entenidor. Gràcies per fer-me gaudir amb tots i cadascun dels poemes tant com amb les quatre pàgines finals, que qualsevol persona hauria de llegir enamorar-se del gènere (“la poesia, malgrat la seva exactitud i concisió, no pot ser mai una drecera“). Gràcies, encara, per l’immens plaer de la “relectura”.

No era lluny ni difícil

El darrer poemari de Joan Margarit, No era lluny ni difícil, està fet des de la talaia de la saviesa adquirida per l’experiència acumulada durant una llarga i intensa vida, i fixant la perspectiva en un retrovisor gairebé autobiogràfic, amb molts poemes escrits en primera persona i fent referència a espais, persones i vivències fàcilment identificables amb l’autor.

Totes les opinions de No era lluny ni difícil

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir