Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

No obris els ulls

Editorial: labutxaca
Traductor: Esther Roig Giménez | Mercè Santaularia Campillo
Nombre de pàgines: 544

Sinopsi de No obris els ulls:

Dave Gurney, que va protagonitzar la primera novel·la de John Verdon, Sé el que estàs pensant, no troba l'ocasió de retirar-se tranquil·lament amb la seva dona. L'exdetectiu de policia de Nova York, un any després d'atrapar "l'assassí dels números", es torna a enfrontar de manera inesperada amb un nou cas, potser el més complicat de la seva carrera. Ara no es tracta només d'un assassí intel·ligent i fred, sinó també d'un personatge sense cap mena d'escrúpols, que no dubta a amenaçar el punt feble de Gurney: la seva dona Madeleine. Aquesta vegada, el repte és el següent: una núvia és assassinada brutalment durant el convit de noces, amb centenars de convidats al jardí de la mansió familiar. Les pistes apunten cap a un misteriós jardiner amb les facultats mentals pertorbades. Però tot plegat és massa obvi per a Dave Gurney...
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de No obris els ulls

© Naomi Fisch

John Verdon ha treballat durant molts anys com a director creatiu en diverses agències publicitàries. Als seixanta-vuit anys, després d’abandonar la vida urbana i instal·lar-se al nord de l’Estat de Nova York, va debutar com a escriptor amb una novel·la que va significar un autèntic esdeveniment literari i comercial: Sé el que estàs pensant (2010), al qual va seguir l’aclamat No obris els ulls. Deixa en pau el dimoni, el tercer thriller de la ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
No_obris_els_ulls.pdf
Descarregar 433,31 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 18/05/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16600-01-4 | Codi: 10139320 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LB CAMPANYA LOW COST MAIG 2016 | Traductors: Esther Roig Giménez | Mercè Santaularia Campillo

Blog

No obris els ulls

A finals de l’any passat us vaig parlar de Sé el que estàs pensant , la primera novel·la de John Verdon, un thriller on en Dave, un policia jubilat havia d’investigar uns assassinats en sèrie relacionats amb uns reptes numèrics. Doncs tenim bones noticies Nosaltres, ja que podem trobar a les llibreries No obris els ulls, una nova entrega del policia jubilat Dave Gurney.

Un any més tard de tancar el cas de “l’assassí dels números” a en Dave li tornen a plantejar un nou repte. Aquesta vegada és l’assassinat d’una núvia durant el seu convit de noces, amb centenars de convidats i sense cap testimoni ocular. Tots els indicis apunten a una persona, però la mare de la núvia no n’està gaire convençuda i acaba contractant els serveis dels nostre protagonista perquè ho investigui des d’un altre punt de vista.

Com a amant de les novel·les de misteri us haig de dir que aquest nou llibre de John Verdon m’ha deixat molt bones sensacions, amb una trama que es va complicant més i més a mida que passen les pàgines i amb uns personatges molt ben construïts, com per exemple la Jillian, o més ben dit, la núvia assassinada. I es que a través de les descripcions de la resta de personatges i de diferents esdeveniments, podem veure la seva ment caòtica sense haver conegut de primera mà el personatge.

No obris els ulls, de John Verdon

Fascinant, emocionant, descriptiva i angoixant. Així definiria No obris els ulls d’en John Verdon.

Si us agraden les novel·les de sang i fetge o aquelles en què l’assassí no és descobert fins a l’última pàgina, no us podeu perdre aquesta història amb una gran qualitat descriptiva. Aquella mena de novel·les que són capaces de transportar-te al bell mig de l’escenari del crim. Aquelles que aconsegueixen fer del seu entorn el teu.

Us en faré cinc cèntims: en Dave Gurney és un detectiu jubilat de la policia de Nova York a qui potser ja coneixeu per ser qui va atrapar l’assassí dels números a l’anterior novel·la de l’autor, Sé el que estàs pensant. Llavors va necessitar tota la seva intel·ligència i aquest cop no serà menys ja que el depravat i pertorbat assassí és d’allò més bo! Aquesta vegada el nostre detectiu es troba amb una núvia que ha estat decapitada de manera brutal durant el convit de noses. La seva mare estarà disposada a arribar fins al final de tota la història per a poder trobar l’assassí… i qui millor que en Dave per poder fer-ho?

No us explicaré res més. Per descobrir tots els detalls l’haureu de llegir vosaltres mateixos. Un repte: heu descobert l’assassí? Com fa uns dies us va dir la Rocío, potser s’entreveu qui pot ser, però en cap cas et deixen veure tot el que l’envolta.

Totes les opinions de No obris els ulls

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir