Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Només socis

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de Només socis:

Ferran Torrent en estat pur.
Gilet, un poble tranquil, acull dos nous veïns que pretenen dur una vida anònima i sense sobresalts, lluny de la ciutat de València. Són un exdetectiu, Toni Butxana, i un comissari de policia retirat, Tordera, que han pogut permetre's l'escapada gràcies als diners de Juan Lloris, empresari ressentit i aspirant a alcalde frustrat que no deixa de rumiar la venjança contra ells. Fent-se passar per rendistes, tots dos hauran d'assegurar-se de perpetrar l'engany amb la complicitat d'antics aliats mentre conviuen amb noves coneixences, com els germans Josep i Ferran Torres (aquest darrer, un novel·lista en crisi creativa). Malgrat totes les precaucions i la placidesa imperant, els esdeveniments no tardaran a precipitar-se amb la irrupció d'una cèl·lula del Mossad al domicili de Butxana, els membres de la qual ho saben tot d'ell i no estan disposats a deixar-lo anar fins que els haja ajudat a complir els seus misteriosos objectius.Un viatge a Viena per descobrir-hi un valencià perdut al laberint de la història del segle XX, un peculiar traficant de noves identitats, una aposta tan desmesurada com improbable, una bellíssima espia que respon tan sols al nom de Carla, un joc amb les difuses fronteres entre realitat i ficció, un país en venda al mig del mar i una intriga internacional amb l'epicentre a València... són alguns dels elements que conformen la trama d'aquesta última i sorprenent novel·la de Ferran Torrent.Només socis és un divertiment d'impecable factura literària amb què l'autor ret homenatge a molts dels seus personatges més populars -entre ells els germans Torres, protagonistes de Gràcies per la propina-, immersos en una voràgine que, malgrat superar-los gairebé en tot moment, no els farà perdre el somriure ni les ganes d'emprenyar el personal, sense distincions ni prejudicis de cap mena. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Només socis

© Jesús Císcar

Ferran Torrent (Sedaví) és un dels escriptors més consolidats, amb una producció exitosa que l’ha fet mereixedor de diversos guardons, com ara el Premi Sant Jordi de Novel·la, el Joan Crexells, el Nacional de la Crítica o el de la Crítica Serra d’Or.

Ha estat traduït al castellà, el francès, l’alemany, el romanès i l’italià. I entre les seves novel·les n’hi ha de tan celebrades com ara Gràcies per la propina (1994, Premi Sant Jordi), Societat...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 01/02/2008 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-0904-9 | Codi: 10021058 | Format: 16 x 24 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Clàssica

Blog

Només socis, de Ferran Torrent

Recordo que em vaig estrenar en aquest espai, vull dir en el Nosaltres, precisament amb un llibre del Ferran Torrent, El Bulevard dels Francesos (magnífica novel·la, per cert).

Ara ha arribat a les meves mans Només socis i m’ha fet passar més d’una estona aguantant-me el riure per dins, perquè la cosa té “guasa”, “retranca”, ironia i mala baba a parts iguals.

En aquesta novel·la en Torrent recupera els personatges de la mítica trilogia (Societat Limitada, Espècies Protegides i Judici Final). Aquí, l’exdetectiu Toni Butxana i l’exagent de policia Tordera han deixat d’empaitar-se com gat i gos i fan un front comú per convertir-se en Només socis.

Amb un negociet que suposa un desfalc de 5 milions d’euros a l’aspirant a alcalde Juan Lloris. (Ai pobret, quina ràbia li tenen).

A partir d’aquí les situacions agafen un caire cada cop més estrafolari, fins arribar a tenir contactes amb una cèl·lula del Mossad. Al·lucinant: el Mossad rondant per València per mirar d’atrapar a un exdetectiu que fuma caliquenyos, beu conyac sense mesura i li falta temps per dedicar-se, sobretot, a l’amor furtiu.

Fa passar una molt bona estona i també ens fa riure en aquells moments en què tanta falta ens fa.

Totes les opinions de Només socis

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir