Grup62
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Oncle Oswald

Roald Dahl

Editorial: labutxaca
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Albert Torrescasana Flotats
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Oncle Oswald:

Aquesta obra recull les vivències del llegendari oncle Oswald, milionari, hedonista, bon vivant i seductor incombustible. De molt jove, Oswald obté una gran fortuna gràcies a una descoberta accidental: amb la pols d'un escarabat sudanès inventa unes píndoles d'extraordinàries virtuts afrodisíaques, funda un banc d'esperma i, amb l'ajut de l'encantadora Yasmin, es llança a captivar les celebritats de l'època per aconseguir-ne l'esperma i vendre'l després a dones riques que desitgin tenir fills amb pedigree. Les aventures picaresques, a moments escabroses i sempre delirants, se succeiran a ritme trepidant; Yasmin, amb les peculiars píndoles sota el braç, seduirà personatges com Renoir, Picasso, Joyce, o Proust, entre moltes altres personalitats.
Butxaca
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/06/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9930-303-1 | Codi: 387125 | Format: 11,5 x 18 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Albert Torrescasana Flotats

Blog

Oncle Oswald, de Roald Dahl

Oncle Oswald de Roald Dahl és una novel·la desenfadada, divertida,… en definitiva, diferent.

Narra les aventures del llegendari oncle Oswald, milionari, esteta, bon vivant i un Don Juan infatigable, la vida amorosa del qual deixa en no res la del mateix Casanova.

L’Oswald, ja de molt jove, comença a acumular fortuna: amb pols d’escarabat sudanès inventa unes pastilles d’extraordinàries virtuts afrodisíaques, funda un banc d’esperma i, en companyia de la Yasmin, surt a la recerca de celebritats, el semen congelat dels quals serà adquirit a preu d’or per adinerades clientes, ansioses de tenir fills amb pedigrí.

Enmig d’aquestes aventures, a vegades escabroses, d’altres delirants, es succeeixen a un ritme trepidant les seduccions de la Yasmin, armada amb les infal·libles pastilles, gràcies a les quals enamora a Stravinsky, Renoir, Picasso, Nijinski, Joyce, Freud, Einstein, Conan Doyle, Proust i d’altres.

Més enllà del gust d’en Roald Dahl per les històries picants o pel gust pel sexe, present en tots els seus escrits per a adults, Oncle Oswald brilla pel seu sentit de l’humor especialment devastador i el carisma del seu personatge principal.

Totes les opinions de Oncle Oswald

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir