Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Persona (Les cares de Victoria Bergman 1)

Les cares de Victoria Bergman 1
Temàtica: Novel·la negra
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 448

Sinopsi de Persona (Les cares de Victoria Bergman 1):

"Amb aquesta primera novel·la claustrofòbica i angoixant, Erik Axl Sund signa un thriller electritzant que revitalitza el gènere."

La psicoterapeuta Sofia Zetterlund fa el seguiment de dos pacients difícils: Samuel Bai, un nen soldat de Sierra Leone, i Victoria Bergman, una dona greument traumatitzada des de la infantesa. Tots dos presenten símptomes similars de personalitat múltiple.

En un tranquil parc al centre d’Estocolm, troben el cadàver desfigurat d’un jove d’origen estranger. La detectiu Jeanette Kihlberg serà l’encarregada de resoldre el cas i haurà de fer front a la mateixa pregunta que la seva col·lega Sofia: ¿quant de sofriment pot infligir un ésser humà a un altre abans de deixar de ser humà i convertir-se en un monstre?

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Persona (Les cares de Victoria Bergman 1)

Erik Axl Sund és el pseudònim del duo suec d’autors Jerker Eriksson (1974) i Håkan Axlander Sundquist (1965). Håkan és enginyer de so, músic i artista. Jerker ha estat el productor de la banda de Hakan d'electro punk i actualment treballa com a bibliotecari en una presó.

Erik Axl Sund signa els títols Persona (2010), Trauma (2011) i Catarsi (2012). Els tres volums junts formen la trilogia de Victòria Bergman. Aquestes novel•les fosques i addi...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Persona.pdf
Descarregar 4,97 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/05/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-999-6 | Codi: 10121146 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal

Totes les opinions de Persona (Les cares de Victoria Bergman 1)

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir