Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Por de la veritat

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Traductor: Carles Andreu Saburit
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Por de la veritat:

Una vegada més Mary Higgins Clark demostra el domini de l'art del suspens que l'ha consagrat al llarg dels anys i que ha fet de les seves novel·les best-seller internacionals. 

La tragèdia comença la nit en què es crema i s'esfondra l'edifici de l'empresa de mobles - famosa per les seves excel·lents reproduccions d'antiguitats- que va fundar l'avi de la Kate i la Hannah Connelly. Enmig de les cendres, una troballa sorprenent i esgarrifosa fa emergir els dubtes i les sospites. Va ser deliberat, l'incendi? Què hi feia, al museu, la Kate -alta, bella, rossa, executiva d'una important empresa de comptabilitat- en aquelles hores de la nit, quan van començar les flames? I la seva germana Hannah, que tot just inicia una prometodora carrera com a dissenyoradora d emoda, què hi té a veure?

Pas a pas, en una novel·la que et manté amb l'ai al cor, la Reina del Suspens ens endinsa en un misteri laberíntic que arrossega un elenc de personatges fascinant, un dels quals podria ser un assassí despietat.  

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Por de la veritat

Mary Higgins Clark (Nova York, 1931) és autora d'una trentena de novel·les de suspens, la majoria de les quals són best-sellers mundials. L'associació nordamericana d'escriptors de novel·les de misteri la va escollir l'any 2000 com a Gran Mestra. Edicions 62 edita les seves principals obres de suspens: Enlloc com a casa, Bessones vestides de blau, Em sona aquesta cançó, On t'amagues?, Records d'una altra vida, L'ombra del teu somriure i Camina... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/03/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7280-7 | Codi: 10039079 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Èxits | Traductor: Carles Andreu Saburit | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Por de la veritat

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir