Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Que consti en acta

Memòries

Josep Lluís Vilaseca Guasch

Editorial: Edicions Proa
Col·lecció: PERFILS
Nombre de pàgines: 280

Sinopsi de Que consti en acta:

Memòries d'un home clau de l'esport català, tant en els Jocs Olímpics del 92, en la UEFA, en el Barça o en la Generalitat.

L'advocat i conegut home del món de l'esport Josep Lluís Vilaseca (Barcelona, 1930) ha escrit unes memòries amenes i punyents. Va ser directiu del F.C. Barcelona, juntament amb Agustí Montal, Jaume Rosell, Raimon Carrasco, etc. Primer Secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya durant 15 anys, ha estat un dels responsables de l'impuls de l'esport català, gràcies a la creació del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat o la modernització de l'INEFC, que va culminar amb l'èxit dels Jocs Olímpics Barcelona ’92. Escrites colze a colze amb l'escriptor Genís Sinca (premi Josep Pla 2013), Vilaseca revela aspectes desconeguts de la seva trajectòria, com el fet d'haver estat l'introductor del vídeo en les decisions arbitrals quan era President de la Comissió Jurídica i de Disciplina de la UEFA (1997-2006). Vilaseca fa un repàs de personatges controvertits de primer ordre, com Juan Antonio Samaranch, Miguel Ángel Villar o Pablo Porta, amb els quals va compartir vivències i circumstàncies fins al moment inèdites.

Pròleg de Pep Guardiola.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Que_consti_en_acta.pdf
Descarregar 2,49 M
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 21/10/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-461-5 | Codi: 10038122 | Format: 13 x 21,5 cm. | Tinta: Color y b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: PERFILS

Totes les opinions de Que consti en acta

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir