Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Què ens està passant?

Pròleg de Xavier Sala Martín
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Què ens està passant?:

Una mirada única al moment social i polític català en clau de procés.

Què ha passat a Catalunya? On és ara la força de la gent? La política ha estat útil o no? I els partits? Què ha canviat a Espanya amb el procés català? Cap a on va el procés de transició? I Europa? Les respostes oferiran diàlegs amb persones rellevants del país de l’àmbit cultural, social i polític. Una aproximació al tema realista, valenta, autocrítica però sobretot constructiva. El procés ens emmiralla i també permet superar símptomes de la nostra història que sempre han estat nusos que no ens han permès avançar. Ara els reptes hi són i cal analitzar-los sense por.

«Són temps de desemmascaraments, de pors, d’ambicions. Són temps de patiments socials, de desconcert. Són temps d’incerteses en un món globalitzat. Coalicions esquerdades, nous partits polítics, renovacions aparents. Exigències d’unió i de consensos. Partits polítics que volen guanyar. Un procés constituent que no s’acaba de veure prou sòlid. Europa en crisi moral pel drama dels refugiats i el rescat grec. Enmig del vertigen dels esdeveniments i de sensacions contradictòries entre els somnis i la realitat, el cert és que hi ha una consciència latent d’avançar, de voler avançar».

Salvador Alsius, Jaume Asens, Victòria Camps, Josep-Lluís Carod-Rovira, Muriel Casals, Marta Cid, Bonaventura Clotet, Julià de Jòdar, Joel Joan, Artur Mas, Pere Mas, Francesc Mateu, Joana Ortega, José Montilla, Carles Puigdemont, Mònica Terribas. 


Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Què ens està passant?

©  Ivan Giménez

Gemma Calvet, jurista i amb diverses responsabilitats en l’àmbit públic i privat, ha estat diputada independent a la desena legislatura al Parlament de Catalunya. Ha col·laborat durant més de deu anys com a articulista d’opinió als diaris El Periódico de CatalunyaAvui i Ara i ha participat setmanalment com a analista política en programes de ràdio i televisió. 

@gcalvetbarot

... Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Que_ens_esta_passant.pdf
Descarregar 344,13 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/09/2016 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2125-6 | Codi: 10138355 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Totes les opinions de Què ens està passant?

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir