Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Que no et facin perdre el son

El Mètode Estivill per a l'insomni dels adults
Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Psicologia
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 224

Sinopsi de Que no et facin perdre el son:

El mètode Estivill dirigit a persones aultes
En la nostra vida quotidiana hi ha moltes situacions que ens fan perdre el son, encara que sovint no en siguem conscients. Des de diferències amb el nostre cap o els companys de feina, inestabilitat laboral, dificultats financeres, problemes no resolts amb familiars o amics, fins als mals hàbits diürns que dinamiten el descans nocturn.Després de l'èxit mundial del Mètode Estivill per fer dormir els nens, aquest llibre pràctic ensenya als adults a desactivar l'estrès i l'ansietat per aconseguir un son reparador que ens permeti rendir millor a la feina i ser més actius i optimistes en la nostra vida diària.Seguint les pautes d'aquest manual aconseguirem un descans complet per estar més desperts durant el dia. Amb aquest objectiu, Que no et facin perdre el son aporta solucions senzilles i eficients per afrontar la jornada, perquè "dormir bé és treballar bé, i treballar bé és garantia d'èxit". 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Fitxa tècnica

Data de publicació: 13/09/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1529-3 | Codi: 383172 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA

Blog

Que no et facin perdre el son, d'Eduard Estivill

“La son no es recupera. Al contrari, les hores de son no dormides s’acumulen”. “Quan no dormim bé i el son no arriba a la fase REM, l’endemà la nostra memòria està menys activa”. “Eliminar la sensació que hem de contestar tots els e-mails i a l’hora que sigui perquè estem connectats vint-i-quatre hores al dia”. “Infoxicació=Angoixa”…

Nosaltres, aquestes són només algunes cites de les que he subratllat en el darrer treball del Dr. Eduard Estivill, Que no et facin perdre el son. Jo sóc de les que dormo poques hores però, en general, les dormo bé. De tota manera, de vegades no m’escapo de portar fins al coixí companys de viatge d’aquells que em fan perdre el son: que si a veure com va l’escola de la nena, que si a veure com ens en sortirem a la feina amb aquell projecte, que si a veure quan ens revisen la hipoteca… A veure, a veure i són les 3 i estic amb els ulls com a plats, de tant mirar! Qui se n’escapa, d’això? Per sort, no he hagut de recórrer mai a fàrmacs, però conec molta gent que sí que els necessita. En aquest panorama, aquest llibre té tot el sentit del món!

L’Estivill descriu d’una manera molt planera quines són les situacions que ens poden portar a dormir malament -és, sens dubte, la part en què jo crec que tots ens hi veurem reflectits-, ens dóna les claus per desactivar-les i ens explica els trucs que tenim a l’abast per mirar d’agafar el son. Un son que, a més, podrà ser profund i reparador. En voleu més? Doncs al final hi ha una bona pila de respostes a qüestions clau com ara per què dormir bé pot fer que minvi l’estrès.

En definitiva, un llibre pràctic que va de cara a la idea, perquè el desvetllament deixi de ser un problema… Si voleu que us ho digui, per a mi un bon conductor cap als braços de Morfeu pot ser un llibre (sabeu aquella sensació de girar full i pensar, “ai, ara no sé què he llegit”?), però el meu consell és que no trieu Que no et facin perdre el son per emprendre aquest viatge amb el fill d’Hipnos perquè començareu a llegir, agafareu el llapis, subratllareu el que us sembla que podeu començar a fer l’endemà… i es farà molt tard! Us ho dic per experiència! Apa, me’n vaig a dormir!! (Ep, no us penseu que dormo a la feina! Que això ho escric abans d’anar a dormir… tot i que ara sé que si em llegeix el Dr. Estivill em dirà que no hauria de fer-ho!).

Totes les opinions de Que no et facin perdre el son

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir