Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Reflectida en tu

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 416

Sinopsi de Reflectida en tu:

Més SEXY, ATRACTIVA I SEDUCTORA que mai
Gideon Cross. Tan bell i perfecte per fora i tan fosc i turmentat per dins. Era una flama abrasadora i enlluernadora que em cremava amb els plaers més obscurs. No podia estar allunyada d'ell. De fet, no ho volia. S'havia convertit en la meva addic¬ció... en el meu gran desig... Era meu.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Reflectida en tu

© Ian Spanier Photography

Sylvia Day és número 1 de The New York Times i autora d’èxit internacional, amb més de vint novel·les, que es venen a més de quaranta països. És l’autora més venuda a vint-i-vuit països, amb desenes de milions d’exemplars venuts. 

www.sylviaday.com
Facebook.com/AuthorSylviaDay i al Twitter @SylDay.

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 31/10/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1591-0 | Codi: 383187 | Format: 23 x 15 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

Reflectida en tu, de Sylvia Day

Reconec que quan era (més) jove vaig tastar el plaer de la novel·la romàntica que com a únic fil conductor tenia dos personatges, un amor impossible i molt de sexe a les seves pàgines. Ara però, feia molt que no llegia quelcom semblant i quan em va caure a les mans Reflectida en tu, la continuació del bestseller No t’amago res,  de Sylvia Day, vaig pensar que seria una lectura entretinguda. I tant que ho ha estat! És un llibre que es llegeix en un tres i no res per la quantitat de diàleg que conté, per la tòrrida història que t’explica i per la quantitat d’escenes pujades de to que hi descriu l’autora.

Per aquells que no vau llegir el primer llibre, podeu llegir la ressenya que en va fer la Montserrat. La història, com us explicava la Montse, se centra en els dos protagonistes: l’Eva i el seu xicot multimilionari, Gideon Cross, que posseeix la meitat de Nova York. L’obsessió que senten l’un per l’altre us faran pujar els colors a les galtes cada cop que llegiu les tòrrides escenes de sexe. Aquest cop però, hi ha alguna cosa que no va del tot bé: en Gideon sembla amagar més secrets dels que l’Eva pot suportar i de mica en mica es van allunyant sense voler. Per acabar de fer trontollar l’estabilitat psicològica de l’Eva, en Cary, el guapo company de pis i millor amic de l’Eva, rep una pallissa de no se sap qui. Tot plegat constitueix una història trepidant que no et permet parar de llegir per saber com s’acabarà tot.

Segur que molts de nosaltres ja heu tingut el privilegi de llegir-la i en teniu una opinió. Que me’n dieu? És “més sexy, seductora i addictiva que mai”, tal i com s’afirma a la contraportada del llibre?

Totes les opinions de Reflectida en tu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir