Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Te deix, amor, la mar com a penyora

Editorial: Edicions Proa
Temàtica: Infantil
Col·lecció: LES EINES
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Te deix, amor, la mar com a penyora:

Te deix, amor, la mar com a penyora és el títol que aplega les històries que componen aquest volum. Històries d'uns personatges al marge de la "normalitat" quotidiana, aquells que no han pogut o no han volgut ser assimilats per les convencions que regeixen el món i que han buscat altres formes de convivència.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Escolta un fragment de Te deix, amor, la mar com a penyora

0:00

0:00

NOTHING FOUND!

Sobre la autora de Te deix, amor, la mar com a penyora

© Jordi Folk

Carme Riera, catedràtica de la Universitat Autònoma de Barcelona, es va donar a conèixer el 1975 amb Te deix, amor, la mar com a penyora. D’entre les seves novel·les, destaquen Dins el darrer blau (1994, premis Josep Pla, Nacional de Narrativa, Crexells, Lletra d’Or i premi Vittorini a la millor novel·la estrangera publicada a Itàlia l’any 2000), Cap al cel obert (2000, Premi de la Crítica Serra d’Or), La meitat de l’ànima (2003, Premi Sant Jo...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/05/2003 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-8437-623-1 | Codi: 10024245 | Format: 13 x 19,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: LES EINES

Blog

Te deix, amor, la mar com a penyora

Te deix, amor, el mar com a penyora de Carme Riera és un recull de contes i històries d’amor; alguns de molt curts, com ara d’una pàgina, i d’altres que arriben a la quinzena.

Hi ha escrits de tot tipus, tocant diversos pals i gèneres (el primer amor, el lesbianisme, etc.), i fins i tot n’hi ha hagut un que m’ha recordat lleugerament a Edgar Allan Poe!

Aquesta reedició -és un llibre dels setanta- el que sí que demostra és que aquest recull d’històries ha envellit bé, segurament perquè moltes d’elles tenen un aire bastant atemporal, i perquè justament aquests setanta no són els protagonistes d’aquestes històries; com a màxim, són el rerafons d’algun d’aquests relats.

Totes les opinions de Te deix, amor, la mar com a penyora

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir