Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Tigres en un cel vermell

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Albert Torrescasana Flotats
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Tigres en un cel vermell:

Amb l'elegància tempestuosa de F. Scott Fitzgerald i el suspens de Patricia Highsmith, una història commovedora de mentides, luxúria i secrets.

La Nick i la seva cosina Helena han viscut estius memorables a la mansió familiar coneguda com a Tiger House: festes on corria la ginebra, partits de tennis amb roba blanca i moltes estones al sol. A les acaballes de la Segona Guerra Mundial, la Helena se’n va a Hollywood per casar-se amb el carismàtic Avery Lewis, mentre que la Nick es reuneix de nou amb el seu marit, Hughes Derringer, que està a punt de tornar de la guerra. Tenen davant seu un horitzó ple de somnis. Tanmateix, el Hughes s’ha tornat un home distant, la Helena està gelosa de l’admirada Nick, i l’Avery aixeca suspicàcies per la seva afició als diners. Durant els anys quaranta, cinquanta i seixanta, solen reunir-se tots a Tiger House, però arriba un dia que aquells temps memorables han quedat enrere i no sembla que hagin de tornar. Aleshores, els secrets i les mentides afloraran.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Tigres en un cel vermell

Liza Klaussmann és descendent de l’autor de Moby Dick, Herman Melville. Va créixer a Nova York, al si d’una família lectora.
Per això, va aprendre a llegir i a estimar els llibres de ben petita. Durant més de deu anys, va treballar com a periodista al New York Times, i també de corresponsal de The International Herald Tribune a París. Es va graduar al Barnard College amb estudis d’escriptura creativa, on va rebre el guardó Howerd M. Teichman Pr...

Llegir-ne més

Coneix-ne més sobre Tigres en un cel vermell

«Amb tensió i sensualitat, Liza Klaussmann ens mostra una família rica just després de la Segona Guerra Mundial. Un llibre que entusiasma», Paula McLain.

«Aquesta és una novel·la que no pots deixar de llegir, perquè no pots esperar a saber què passarà després, tot i que has de deixar de llegir-lo de tant en tant per assaborir el que acabes de llegir», Gabriel Byrne, The Oprah Magazine.

Enllaços relacionats

Primers capítols

Fitxa tècnica

Data de publicació: 23/01/2014 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-892-0 | Codi: 10035709 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Albert Torrescasana Flotats

Totes les opinions de Tigres en un cel vermell

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir