Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 424

Sinopsi de Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me:

Una trama narrada al llarg d?un misteriós viatge amb cotxe al centre d?Europa ple de flashbacks sorprenents.
Ja fa cinc anys de la trobada casual d'en Gerard i l'Anastàsia a Londres. Poc temps després, la noia va anar a viure amb ell a Barcelona, on el jove ha provat de convertir-la en algú diferent de l'estudiant russa que el va atraure, alhora que ella ha mantingut un desconcertant silenci sobre el seu passat.Ara tots dos han emprès un viatge amb cotxe al centre d'Europa, a la riba suïssa del llac Léman. Malgrat que l'Anastàsia desconeix el motiu d'aquesta sortida, creu que potser és la darrera oportunitat per salvar la seva relació. En Gerard, però, està obsessionat a sortir de la seva crisi com a escriptor, i el trajecte té com a destí la casa en què l'actriu Audrey Hepburn va passar el final de la seva vida. on ell tractarà d'impulsar la seva carrera amb mètodes poc convencionals.A mig camí entre l'autobiografia i la ficció, Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me mostra d'una manera crua les sempre difícils relacions de parella, però aprofita l'humor, el suspens i la fantasia per plantejar qüestions com ara si seria possible viure sense cap record. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me

Gerard Guix (Vic, 1975) és escriptor. Ha publicat les novel•les La deriva dels continents (2005) i Dia de caça (Columna, 2007). També és autor de la novel•la juvenil El prodigi (2011), primera part d’una trilogia fantàstica que continua amb L'enginy. Un relat seu està inclòs en l’antologia de nova literatura catalana Veus (2010), que compta amb una versió castellana. Entre les seves obres com a dramaturg, destaquen Gènesi 3.0 (Premi Fundació R...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/02/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1356-5 | Codi: 383023 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Blog

Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me

En Pere s’ha llegit Tot el que hauries de saber abans d’estimar-me, d’en Gerard Guix, autor d’El prodigi, i ens l’explica al Nosaltres.

Tot el que hauries de saber abans d’estimar-me ens explica la història d’en Gerard i l’Anastàsia, que comencen una relació d’allò més estranya.

Es coneixen a Londres i l’Anastàsia va a viure amb en Gerard a Barcelona. El relat l’explica en Gerard, cinc anys després, i no és una història d’amor, perquè ell en realitat l’estima.

El que sent per ella no és amor, la seva relació no està basada ni en la confiança ni en l’amistat, ni en res semblant. A més, tot un seguit d’esdeveniments que succeeixen durant un viatge per Europa no farà més que empitjorar la cosa.

Totes les opinions de Tot el que hauries de saber abans d'estimar-me

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir