Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Tu i jo, ara i aquí

| Carolyn Mackler

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: Vostok
Nombre de pàgines: 352

Sinopsi de Tu i jo, ara i aquí:

Què faries si, gràcies al Facebook, sabessis com serà el teu futur?
Què faries si, gràcies al Facebook, sabessis com serà el teu futur?Som al 1996. Internet s'està tot just promocionant i l'Emma rep una connexió gratuïta. Només connectar-se, la seva pàgina de Facebook apareix a la pantalla. Però... Facebook encara no s'ha inventat. Ella i en Josh, el seu millor amic, veuen com seran d'aquí a quinze anys. Naturalment, es queden desconcertats. Què caram vol dir m'agrada i sol·licitud d'amistat?Parelles, feines, cases, fills... tot és al Facebook! I cada vegada que actualitzen les seves pàgines personals, el seu futur canvia. A partir d'ara, tot el que facin al present, ho veuran reflectit en el seu perfil del futur. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Tu i jo, ara i aquí

Jay Asher ha treballat en tota mena de llibreries i en dues biblioteques públiques. Quan no escriu toca la guitarra i se'n va de càmping. Per tretze raons és el seu debut literari; traduït a més de deu llengües ja s'ha situat a la llista de llibres més venuts d'EUA. Llegir-ne més

Altres llibres dels autors

Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/05/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-817-1 | Codi: 174812 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Vostok | Sentit de lectura: Occidental

Blog

Tu i jo, ara i aquí

En Marcel ha devorat Tu i jo, ara i aquí, de Jay Asher i Carolyn Mackler, (després que li haguem passat “en exclusiva”) i ens n’ha fet la ressenya per tots Nosaltres. Sembla que promet!

Hi ha moments com aquest que no te’ls esperes. Tanta crisi. Tanta prima de risc. Tanta protesta al carrer… i després amb quatre detalls et toquen la fibra i dius allò tan horriblement recurrent del “m’estic fent gran” amb un somriure als llavis.

Tot va començar navegant per internet, perdent el temps pel Facebook quan em vaig trobar que la Montserrat Brau havia participat en un concurs d’una pàgina que es diu Tu i jo, ara i aquí i m’hi havia convidat a participar-hi. Vaig respondre les preguntes, les vaig contestar totes bé -és el que tocava, és la meva “quinta”-, i em vaig apuntar al cap el títol del llibre.

Plantejeu-vos aquest escenari, doncs. Som als anys 90 i, mentre aquí estem a la era postCobi, als Estats Units comença a extendre’s l’ús d’internet. El fet és que els protagonistes del llibre, que encara van amb ratolins de bola, Windows95, es rapen el cap per imitar l’André Agassi quan es va quedar calb, i juguen -atenció!- a l’Ultimate Frisbee (ja ni el recordava aquest!), reben un CD per instal·lar la xarxa de xarxes a casa.

I vet aquí que, patam!, com un bolet se’ls planta el futur al davant. No és que s’hagin pogut connectar a internet… és que estan veient els seus perfils de Facebook!! Quan la xarxa social més important del món encara no estava pensada, contemplada o “acudida” per Mark Zuckerberg!

Jo em moriria de curiositat, però també de por per saber amb qui m’he fet, on he treballat, què m’agrada, de qui he estat parella, quina serà la música que escolto i, sobretot, quins seran els meus records de la juventut que estic vivint ara mateix.

A tot això, sumeu-li una història on les relacions i accions que en aquells moments l’Ella i en Josh -els protagonistes- van teixint, crearan i modificaran aquesta xarxa que és el seu futur i que els apareix en pantalla cada cop que fan F5.

He tingut alguns moments de llagrimeta “norantera” (noucentista és pel 1900…) amb alguns dels detalls que s’expliquen de pas al llibre, però sobretot m’ha semblat que el plantejament és original i té un punt que barreja l’emoció del desconcert amb la convicció del crear-se un futur.

A mi m’ha agradat!

Aquí teniu la pàgina de Facebook del llibre. Allà hi podreu trobar el primer capítol en pdf.

Totes les opinions de Tu i jo, ara i aquí

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir