Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Un dissabte amb els amics

Editorial: labutxaca
Temàtica: Novel·la negra
Col·lecció: LABUTXACA
Traductor: Pau Vidal Gavilan
Nombre de pàgines: 144

Sinopsi de Un dissabte amb els amics:

Les vides d'en Matteo, en Gianni, la Giulia, l'Anna, en Fabio, l'Andrea i la Renata estan marcades des de la infantesa amb nafres d’aquelles que queden sepultades en zones secretes de la consciència, i que resorgeixen, agreujades, durant les revoltes i autoafirmacions de l'adolescència.
Podríem pensar que amb la maduresa, quan les parelles s'estabilitzen i les vides semblen encarrilar-se en la comoditat burgesa, arribaria una certa tranquil•litat i pacificació. Però res d'això, ben bé al contrari: l'edat adulta és el moment perfecte perquè tot emergeixi de nou i els elements psíquics es combinin en una estranya  barreja que els farà explotar, com si un alquimista insensat hagués jugat durant massa temps i amb massa sort.
Amb una llengua eixuta, esmolada, sense concessions a l'expressivitat del sicilià ni a cap altra de les formes de pietas que sovint trobem a la prosa de Camilleri -la ironia, la tendresa o la comprensió per les febleses humanes-  Un dissabte amb els amics ens presenta un drama contemporani implacable, en el qual cada personatge és lliurat a la seva condemna i a la deriva inexorable de les seves accions.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Un dissabte amb els amics

Andrea Camilleri© 123rf

Andrea Camilleri (Porto Empedocle, 1925 – Roma, 2019), director teatral i guionista, es va iniciar en el món literari amb muntatges d’obres de Pirandello, Ionesco, T. S. Eliot i Beckett, a més de produccions policíaques per a la televisió. És autor de nombrosos llibres, entre els quals diverses novel·les històriques o contemporànies com La intermitència o Km 123 o els llibres de records Ara parla’m de tu i Exercicis de memòria. L’èxit li arrib...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Un_dissabte_amb_els_amics.pdf
Descarregar 3,62 M
Informa't de les nostres novetats de novel·la negra
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Altres llibres de Novel·la negra

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/06/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-16334-17-9 | Codi: 10122421 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: LABUTXACA | Traductor: Pau Vidal Gavilan

Totes les opinions de Un dissabte amb els amics

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir