Grup62
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Un quilo d'invisible

Temàtica: Teatre
Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 124

Sinopsi de Un quilo d'invisible:

La millor comèdia d'aquesta crisi!
Després de catorze anys de carrera musical, de centenars de concerts i avions, d'haver escrit prop de cent cinquanta cançons per als discos d'Antònia Font i en solitari, d'una novel·la tan incomprensible com exitosa, d'haver-se disfressat de Blancaneu, de submarinista i de karateka, d'haver tingut dos fills amb la seva dona i d'haver promès que es retiraria la primavera del 2013, l'autor d'aquesta comèdia es relaxa... incompleix la seva promesa i publica aquest llibre.Compri'l, no s'hi pensi més i ja tindrà la feina feta, aprofiti el dia per passejar, distreure's i airejar-se. Compri el llibre i surti d'aquí! I al vespre quan arribi a casa... assegui's al sofà i gaudeixi d'una lectura distesa i reparadora.L'edició digital incorpora les cançons inèdites que Joan Miquel Oliver ha preparat per aquest llibre.
Rústica sense solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Un quilo d'invisible

 (Sóller, 1974) És músic. Compositor, lletrista i guitarrista del grup Antònia Font, amb qui ha editat nou discos entre els anys 1999 i 2012. A part, en solitari ha editat dos elapés, el segon dels quals (Bombon Mallorquin) anava acompanyat del llibre Quadern 2008. Ha editat el poemari Odissea Trenta Mil (Lleonard Muntaner Editor), del qual ha fet una versió musicada amb la formació Drogueria Esperança. Com a compositor i productor musical, ha... Llegir-ne més

Altres llibres de Joan Miquel Oliver

Fitxa tècnica

Data de publicació: 07/03/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-837-1 | Codi: 174950 | Format: 14 x 21 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

Un quilo d'invisible, de Joan Miquel Oliver i Roger Padilla

En Jordi s’ha llegit Un quilo d’invisible, de Joan Miquel Oliver i Roger Padilla, i ens el ressenya per Nosaltres:

Si se t’acosta algun amic, conegut o saludat i et diu que Joan Miquel Oliver i Roger Padilla s’han reunit per dur a terme un petit projecte conjunt, sense plantejar-t’ho gaire penses que potser s’han reunit per fer la nova cançó de La Marató o un disc amb un projecte paral·lel dels seus respectius grups de música (Antònia Font i Manel). Però no és així: en realitat s’han reunit per treure un llibre. Joan Miquel Oliver s’encarrega del text i Roger Padilla de les il·lustracions.

Aquesta combinació pot picar la curiositat a més d’un, i encara més si el que passa és que acabes amb un dels exemplars d’Un quilo d’invisible a les mans.

El llibre ens il·lustra una representació teatral força senzilla, amb 5 personatges i un gos. Perquè us en feu una idea, és una espècie de vodevil, tot i que amb pocs personatges, amb situacions tragicòmiques i altres d’absurdes.

La història comença amb una parella relativament jove que se’n va a un pis nou. Allà es troben amb el pintor i la decoradora (l’altra parella amb la qual s’embolica la troca), i per acabar-ho d’adobar, la propietària, que es una dona d’edat avançada que es rumoreja que es multimilionària.

L’embolic comença quan la parella vol fer desaparèixer una columna que hi ha al vell mig del menjador. Però aquesta no es pot treure ja que és estructural. Intentant posar-hi remei, el pintor proposa pintar aquesta columna amb pintura invisible. En van a comprar… i aquest és l’ingredient que ajuda a embolicar totes les situacions que acaben succeint.

I més encara quan les dues parelles es posen d’acord per tramar el robatori a la propietària del pis… això sí, fent servir pintura invisible.

La resta no us l’explico. Ho deixo a la gent que vulgui llegir el llibre ja que només son unes cent pàgines i entre text teatral i il·lustracions, passa prou ràpid i bé.

Bon profit.

Bon profit i un bonus track! L’edició digital incorpora les cançons inèdites que Joan Miquel Oliver ha preparat per aquest llibre!

Totes les opinions de Un quilo d'invisible

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir