Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Una dona d'aigua

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 496

Sinopsi de Una dona d'aigua:

Un amor prohibit en una societat convulsa després de les guerres carlines.

"La va veure d'esquena; la cabellera rinxolada d'un ros cendra, el contorn suau i mesurat dels muscles, coberts per un xal negre. Li va seguir l'oscil·lació, expectant, sabent que ella no el podia descobrir, i aquesta certesa li va provocar alhora l'impuls de continuar mirant-la i un sentiment de consciència de transgressió que li deia que espiar una dona era una conducta impròpia d'ell. Però aquella desconeguda havia aparegut casualment i ell només es limitava a observar". (pàg. 34)Una dona d'aigua és una novel·la d'intriga psicològica que recrea una època amb tot detall i que ens explica la història d'un amor adúlter i clandestí entre Sarah Prats i Miquel Camps, tots dos atrapats en matrimonis sense amor. La seva passió haurà de lluitar contra els tripijocs del marit de la Sarah, la influència d'un enigmàtic doctor i els rumors d'una ciutat petita com Banyoles, una societat convulsa després de les guerres carlines.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre la autora de Una dona d'aigua

©  Pere Puigbert Esponellà

Núria Esponellà és escriptora i professora. Autora de poemaris i novel·les, ha publicat diversos llibres a Columna, entre els quals cal destacar Gran Cafè, El mateix vell amor (Premi de Novel·la Ciutat de Badalona, 2000), La travessia (IV Premi Columna), el llibre de narracions Petits grans plaers per ser feliç, Sunitha (Història d’una nena apadrinada) i Una dona d’aigua.
Amb Rere els murs va obtenir el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Coneix-ne més sobre Una dona d'aigua

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/02/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-1601-6 | Codi: 383203 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica

Totes les opinions de Una dona d'aigua

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir