Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Una família feliç

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Nombre de pàgines: 304

Sinopsi de Una família feliç:

De l'autor de 'Maleït Karma'
La família Wünschmann no és gens feliç. La llibreria de l'Emma, la mare, ha de tancar; el pare, en Frank, està sobrepassat per la feina; Fee, l'adolescent, no aixeca el cul de la cadira, i al fill petit, en Max, les noies que li agraden el tanquen al vàter de l'escola. I per acabar-ho d'adobar, després d'una festa de disfresses, una bruixa llançarà un encanteri sobre els Wünschmann i tot d'una esdevindran una vampiressa, en Frankenstein, una mòmia i un home llop. Tots junts, els monstres nous de trinca, cercaran per mig planeta la bruixa que els ha encantat perquè desfaci l'encanteri, i en aquesta cerca, es toparan amb una pila de monstres reals: vampirs, llangardaixos gegants i turistes suabis voltant pel món en viatges organitzats. Fins i tot arribaran a conèixer el comte Dràcula en persona, que amb el seu encant irresistible voldrà seduir l'Emma. Per tal de trobar la felicitat familiar, tot s'hi val. 
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Una família feliç

© Hergen Schimpf

David Safier, un dels autors més famosos dels darrers anys, va néixer a Bremen el 1966. Es va donar a conèixer com a guionista de sèries de televisió d’èxit com Mein Leben und Ich (La meva vida i jo), Nikola i Berlin, Berlin. Ha estat guardonat amb el premi Grimme i el premi TV d’Alemanya, i amb un Emmy als Estats Units. Les seves novel·les Maleït Karma (Empúries, 2010), Jesús m’estima (Empúries, 2010), Jo, jo, jo... i Shakespeare (Empúries, 2...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 20/09/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-796-1 | Codi: 174860 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA

Blog

Una família feliç, de David Safier

La Bàrbara ens ha fet la ressenya d’Una família feliç, l’últim llibre de David Safier, l’autor dels divertits i celebrats Maleït Karma, Jesús m’estima i Jo, jo, jo… i Shakespeare. Aquí la teniu:

Una manera original d’explicar una història divertida. M’ha sorprès molt positivament com l’autor decideix narrar l’aventura de la família Wünschmann: cada capítol fa avançar la història però cada cop és un personatge diferent qui la narra, aportant-hi el seu punt de vista i les seves reflexions, pròpies de la seva trista vida: l’Emma es veu com una dona desgraciada que es va veure obligada a sacrificar la seva carrera quan es va quedar embarassada de la seva primera filla, la Fee. El seu marit, en Frank, és un home estressat i cansat per la seva feina en un banc. La Fee no para d’enfadar-se amb la seva mare, està farta de l’escola i només pensa en nois, tal i com li toca perquè està en plena pubertat. I per la seva banda, el petitó de la família, en Max, és un marginat a l’escola que es refugia en els llibres.

Tot canvia una nit quan van a una festa disfressats de monstres i, de tornada a casa, una vella bruixa els maleeix convertint-los en veritables monstres. Ara, en Frankenstein, la Vampiressa, la Mòmia i l’Home Llop hauran de trobar la vella bruixa de nou perquè els reconverteixi en les persones que eren. Aquesta aventura els farà viatjar per mig món per tal de salvar la seva família i tornar a ser feliços.

El llibre m’ha semblat molt divertit i entretingut, ple de referències a la vida actual i als llibres i les pel·lícules d’aventures. De ben segur que els membres d’aquesta família feliç us faran somriure mentre llegiu les seves aventures!

Totes les opinions de Una família feliç

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir