Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Valencians, encara

Cinquanta anys després de Joan Fuster

Sinopsi de Valencians, encara:

Un llibre necessari per comprendre i pair la realitat
El País Valencià de la dècada dels setanta, del franquisme crepuscular, vivia en ebullició d'esperances. Totes les llibertats i tots els somnis nacionals semblaven possibles. Van ser els anys de l'eclosió del valencianisme amb nombroses iniciatives polítiques i culturals. El País Valencià de la primera dècada del segle XXI és una societat devastada. Quinze anys d'hegemonia del Partit Popular han arrasat el sistema financer i han corromput tota l'economia. El País Valencià actual és una comunidad, una societat majoritàriament diluïda en un projecte nacional espanyol sense nord.Aquest llibre explica als catalans què ha passat en una societat valenciana que veuen desfeta i hostil. Per què des del segle XVI van començar a ser "una altra cosa" i com són i què volen avui. Alhora, el llibre vol fer pensar als mateixos valencians sobre els camins que han de triar si no volen deixar de ser-ne. Cinquanta anys després de Nosaltres, els valencians, Vicent Sanchis convida a la reflexió sobre tot allò que Joan Fuster no va preveure. Valencians, encara és un llibre necessari per comprendre i pair la realitat.
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Valencians, encara

Vicent Sanchis (València, 1961) és professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Fa més de tres dècades que es dedica al periodisme a València i a Barcelona. Ha dirigit els setmanaris El Temps i Setze, i els diaris El Observador i Avui. Actualment, escriu una columna diària al diari El Punt Avui i setmanal a Nacio.cat i al Singular digital. També ha fet i fa televisió. És director general de l'empresa editora d'El Temps i vicepresident d... Llegir-ne més

Altres llibres de Vicent Sanchis Llàcer

Premis

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/12/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-7588-359-5 | Codi: 171622 | Format: 13,2 x 21,4 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: MIRADA (LIT)

Totes les opinions de Valencians, encara

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir