Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat
Editorial: Educaula62
Temàtica: Poesia
Col·lecció: Educació 62
Nombre de pàgines: 112

Sinopsi de Vent d'aram:

Amb estudi introductori, comentaris de text i propostes de treball de Miquel Martín i Serra.


Aquesta edició de Vent d’aram s’adreça als lectors que vulguin iniciar-se en l’obra de Joan Vinyoli, un dels autors imprescindibles de la nostra poesia contemporània. Acompanyada d’un estudi preliminar i d’uns complements didàctics, dóna les claus per aprofundir en la visió d’un autor que mai no va distingir entre vida i obra, i que es va lliurar incondicionalment a la creació poètica per satisfer els seus anhels i entrar «en la foscúria que germina».

Vent d’aram és una obra de maduresa, que recull els grans temes de la lírica de Vinyoli: la natura, l’amor, la mort, el pas del temps, el record, la recerca vital, la soledat, el desig de transcendència, el poder de la paraula... A través de cada poema, Vinyoli ens proposa un viatge cap a les fondàries de l’existència, una reflexió sobre el seu sentit i unes disquisicions d’ordre moral.

Estudi preliminar i complements didàctics a cura de Miquel Martín i Serra, escriptor i estudiós de l’obra de Vinyoli. Ha publicat diversos articles i estudis sobre el poeta i ha pres part en el II Simposi Internacional Joan Vinyoli. També n’ha divulgat l’obra a través de conferències, recitals comentats i rutes poètiques.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Vent d'aram

Joan Vinyoli (Barcelona 1914-1984). Poeta de formació autodidacta i d'una fecunda trajectòria, indestriable de la seva vida, va guanyar el premi Óssa Menor (1951) amb el recull Les hores retrobades. Amb el poemari Tot és ara i res (1970), li va arribar el reconeixement de la crítica i a partir d'aleshores va publicar de forma regular. El darrer llibre de poemes, Passeig d'aniversari (1984), va rebre nombrosos premis, entre els quals el de la G...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Vent_d_aram.pdf
Descarregar 3,68 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 06/05/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15954-24-8 | Codi: 10121046 | Format: 12,5 x 19 cm. | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Educació 62 | Coordinador: Carme Arenas | Edició comentada per: Miquel Martí | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Vent d'aram

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir