Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Viatge a les emocions

Col·lecció: L'ANCORA
Nombre de pàgines: 824

Sinopsi de Viatge a les emocions:

Què ens pot interessar més que la felicitat, l?amor i la nostra ment i el seu immens poder?
Què ens pot interessar més que la felicitat, l'amor i la nostra ment i el seu immens poder? En aquest fascinant Viatge a les emocions Eduard Punset ens convida a desxifrar els enigmes del món emocional i del que ens passa per dins. Aquesta obra reuneix per primera vegada en un sol volum tres llibres que ja han apassionat centenars de milers de lectors: El viatge a la felicitat, El viatge a l'amor i El viatge al poder de la ment.Amb l'autor ens endinsem, en primer lloc, en la recerca de la felicitat, una aventura de final incert a través de tot el que ens pot conduir a aquest objectiu o apartar-nos-en: les emocions, l'estrès, els fluxos hormonals, l'envelliment, els factors socials, econòmics, culturals, religiosos... Una indagació que desvela els descobriments científics més recents sobre el tema i que, a més, ens proposa la fórmula de la felicitat.Però és possible parlar d'una existència feliç sense considerar el que significa l'amor? El viatge a l'amor explora els fonaments del més primordial dels sentiments, els seus canals d'expressió i els seus secrets. «L'amor és cec», es diu, però avui comencem a saber que més aviat es mou per raons evolutives i biològiques extremament precises. Ara resulta que els cecs érem nosaltres.L'obra, escrita amb el rigor i l'amenitat que caracteritzen els llibres d'Eduard Punset, es tanca amb l'exploració del poder de la ment, al cap i a la fi «l'únic poder». En aquest tercer viatge, l'autor revisa des d'«el nostre domicili a l'Univers» fins a com podem «aprendre a desaprendre» i s'endinsa en el més íntim de l'ésser humà. 
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Viatge a les emocions

Eduardo Punset© Miquel González

Eduard Punset (Barcelona, 1936-2019) és advocat, economista i professor de Ciència, Tecnologia i Societat en diverses institucions universitàries. Ha exercit també com a periodista econòmic de la BBC i del setmanari The Economist, i ha estat representant del Fons Monetari Internacional a l'àrea del Carib. Entre altres llibres, és autor d'El viatge a la felicitat, El viatge a l'amor, El viatge al poder de la ment, Per què som com som i Excuses ...

Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/12/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9710-190-5 | Codi: 383372 | Format: 16,5 x 23,5 cm. | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: L'ANCORA

Blog

Eduard Punset ens proposa un Viatge a les emocions

En Pere s’ha llegit el Viatge a les emocions de l’Eduard Punset i ens l’explica al Nosaltres:

En aquests llibre Eduard Punset ens proposa un viatge d’allò més fascinant. Comença amb la recerca de la felicitat, una aventura amb un final inesperat, tractant les emocions, l’estrès, els fluxos hormonals, l’envelliment humà, factors socials i econòmics. I és que totes o gairebé totes les emocions afecten la nostre recerca de la felicitat.

En aquest llibre també es tracta l’amor, l’instint mes primordial de l’ésser humà, els seus canals d’expressió i el secret de la seva formula. I per últim tracta del poder de la ment, l’únic que tenim per aconseguir els nostres objectius i així aconseguir la felicitat.

Totes les opinions de Viatge a les emocions

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir