Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Viure millor en un planeta millor

Editorial: Pòrtic Edicions
Temàtica: Autoajuda
Col·lecció: P.VISIONS
Traductor: Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 256

Sinopsi de Viure millor en un planeta millor:

La proposta del divulgador Jose Luis Gallego per un ambientalisme urgent i responsable.

Vivim temps difícils per al medi ambient. Però no tot està perdut. Cadascun de nosaltres, amb els petits gestos de la vida quotidiana, podem contribuir de manera decidida a millorar el nostre entorn i protegir la natura que ens envolta.

En aquest llibre, de lectura fàcil i amena, Jose Luis Gallego, un dels nostres divulgadors ambientals més coneguts, ens convida a reflexionar sobre la situació que travessa el planeta, perquè assumim que n’hem de tenir cura activament.

Però no és necessari canviar de vida ni fer grans sacrificis personals. Perquè no necessitem herois, sinó només gent disposada a arromangar-se i sumar esforços. Potser així aconseguirem viure millor en un planeta millor.

Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Viure millor en un planeta millor

José Luis Gallego (Barcelona, 1964) és periodista ambiental i escriptor. Col·laborador habitual a diferents mitjans de comunicació, ha publicat més d'una dotzena de llibres dedicats a promoure la participació ciutadana en la conservació de la natura i la protecció del medi ambient.Ponent en diferents cursos i seminaris d'educació ambiental i conferenciant arreu del país, actualment dedica bona part de la seva tasca a difondre - a través dels d...

Llegir-ne més

Altres llibres de Jose Luis Gallego

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/10/2013 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-261-5 | Codi: 10036539 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: P.VISIONS | Traductor: Núria Garcia Caldés

Totes les opinions de Viure millor en un planeta millor

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir