Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

1000 receptes d'or

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Temàtica: Cuina | Xefs
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Parés Sellarès | Judith Raigal Aran | Esther Roig Giménez
Nombre de pàgines: 720

Sinopsi de 1000 receptes d'or:

El gran receptari de Karlos Arguiñano per primera vegada en català.

Karlos Arguiñano ens porta un ampli receptari que configura el millor testimo - ni de la seva experiència i amor per la gastronomia. Mil receptes que són un homenatge a tots els elements que l’han portat a convertir-se en el cuiner de referència de milions de llars: una cura i un amor únics per la matèria primera, elaboracions senzilles aptes per a tot tipus de cuiners, consells que donen als plats un toc especial i una proposta prou àmplia per fer contents tots els paladars en totes les ocasions. Arròs caldós amb tempura de borratja, canonets de pastís de peix, Bloody Mary amb escopinyes o crema de carbassa amb escamarlans i bacó. Recep - tes d’elaboració pròpia, per gaudir-ne en família o amb amics, de les quals emana aquella alegria contagiosa que tan bé el defineix a ell i a la seva cuina.

«Durant la meva vida he cuinat tot tipus de productes, però el que no m’ha faltat mai és amor. Us asseguro que sense ell és impossible fer bona cuina». KARLOS ARGUIÑANO

Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de 1000 receptes d'or

Karlos Arguiñano

Karlos Arguiñano (Beasain, Guipúscoa, 1948) es va inscriure a l’Escola d’Hostaleria de l’Hotel Euromar, a Zarautz, quan tenia disset anys, i després d’un intens periple formatiu que el va dur a viatjar per diversos països, l’any 1979 va fundar el seu propi restaurant, ubicat en un mas senyorial davant de la platja de Zarautz. En poc temps, l’establiment va passar a ocupar un lloc destacat a les guies gastronòmiques espanyoles i l’any 1985 va g...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
1000_receptes_d_or.pdf
Descarregar 1,1 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 27/05/2020 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2645-9 | Codi: 10257341 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductors: Núria Parés Sellarès | Judith Raigal Aran | Esther Roig Giménez | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de 1000 receptes d'or

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir