Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Això no es diu

Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Això no es diu:

La història més important que ha explicat Alejandro Palomas. Un relat viu, emocionant, valent i esperançador sobre el més gran dels mals: l’abús a un infant.

«La que segueix és la història real de tots aquests anys de silenci. Aquesta és, en suma, la base oculta de l’iceberg no sempre blanc, la punta del qual va quedar tímidament a la vista fa uns mesos, en les ones d’una freda nit de gener. Aquella nit vaig explicar només el que es diu. El que no es diu està escrit aquí. La veritat és aquesta. Ara és vostra». Alejandro Palomas, del pròleg.

Aquest és el llibre més lluminós, impactant i real que algú pot escriure. Després d’una infantesa marcada pels abusos sexuals, anys d’etern assetjament escolar i una hipersensibilitat que no poques vegades el va dur a tocar del suïcidi, Alejandro Palomas construeix en aquestes pàgines un relat serè i electritzant en què sobrevola sense filtres els records de la infantesa, la relació excepcional amb la seva mare, l’ombra d’un pare finalment desaparegut i el poder de la imaginació i de l’escriptura com a última taula de salvació. Aquest és el testimoni més sincer d’un home que va apostar per viure i ho va aconseguir gràcies a la seva passió per inventar i compartir mons, sempre des de la tendresa i l’humor, i que ara transforma la seva vida en la més gran de les històries.

La literatura li va permetre crear universos imaginaris millors que la vida que l’envoltava i amb els anys aquestes ficcions l’han ajudat a trobar les paraules per mostrar tota la veritat.

Això no es diu no tan sols dona veu a moltes altres veus que no poden ni saben com fer-se sentir, sinó que ens regala una lliçó necessària: la fortalesa de saber i poder-ho explicar.

La història més important que ha explicat Alejandro Palomas. Un relat viu, emocionant, valent i esperançador sobre el més gran dels mals: l’abús a un infant.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Això no es diu

Alejandro Palomas (Barcelona, 1967) és llicenciat en Filologia Anglesa i màster en Poètica pel New College de Califòrnia a San Francisco. Ha compaginat el periodisme amb la traducció d’autors importants i amb la poesia (Quiero i Una flor). Entre altres, ha publicat les novel·les El temps que ens uneix i, recentment, Un país amb el teu nom. El 2016 va rebre el Premi Joaquim Ruyra per Un fill, la seqüela del qual, Un secret, es va publicar el 20...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Aixo_no_es_diu.pdf
Descarregar 274,29 K
Informa't de les nostres novetats d'actualitat
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/10/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2968-9 | Codi: 10305879 | Format: 15 x 22 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Això no es diu

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir