Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Animals ferits

Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Nombre de pàgines: 208

Sinopsi de Animals ferits:

Un grup de desconeguts ferits per un passat que pesa. Una vida per endavant amb segones oportunitats. Un mas enmig del bosc com a penyora.

La Nora, amb la mare gran, afronta un divorci després d’un llarg matrimoni tòxic. Amb l’ajut dels amics, intentarà desfer-se de tot allò que durant quinze anys l’ha mantingut atrapada en una mentida. El Daniel i els seus fills també han d’afrontar una pèrdua irreversible i tràgica. Com l'Anna, la mare de la Nora, que desorientada afronta els primers símptomes greus de la pèrdua de la memòria. Un mas enmig del bosc, on la mare de la Nora de jove va ser feliç, serà el refugi d’aquesta estranya nova família, que durant uns mesos conviurà sota el mateix sostre.
Durant la convivència, dels més petits a la més gran compartiran confidències i cadascú a la seva manera intentarà ressituar el passat, i recuperar l’energia que li permeti sortir de l'atzucac, trobar el nord i refer la vida.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Animals ferits

© ©Francesc Melción

Elisenda Roca (Barcelona, 1963) Es periodista, escriptora i directora teatral. Ha dirigit, produït i presentat programes de ràdio i televisió. En l’actualitat col·labora a la revista Descobrir, Gente Despierta de RNE i El Món a RAC 1. La darrera obra teatral que ha dirigit és 73 raons per deixar-te de Guillem Clua i Jordi Cornudella. Ha publicat vuit contes per a nens, un àlbum il·lustrat per Guridi, dues novel·les per a joves, dos àlbums pop ...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Animals_ferits.pdf
Descarregar 308,95 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 26/10/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-8059-8 | Codi: 10305677 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: El Balancí

Totes les opinions de Animals ferits

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir