Grup62
Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Atles del món

De geografia física i humana. Dirigit per Josep M. Rabella

Josep Maria Rabella Vives

Editorial: Educaula62
Col·lecció: Educació 62
Nombre de pàgines: 80

Sinopsi de Atles del món:

Nova edició actualitzada que inclou els últims canvis geopolítics

Aquesta obra, dirigida pel Dr. Josep M. Rabella junt amb un equip expert de cartògrafs especialitzats en la confecció d’atles, constitueix un compendi geogràfic deliberadament sintètic, compacte i de disseny utilitari però dut a terme, al mateix temps, amb el major rigor científic i comunicatiu (tant pel què fa als enquadraments territorials, les projeccions aplicades en cada cas, la selecció i expressió de les diferents escales, la simbologia emprada i la selecció de les informacions) adreçat tant als docents i estudiants més exigents com al públic en general interessat en la comprensió del complex i canviant panorama mundial del segle XXI.
En aquesta nova edició hi trobareu actualitzats vint-i-cinc mapes físics i polítics, a més de trenta-dos mapes temàtics i vint-i-dos gràfics i taules amb les darreres dades disponibles. El seu abast territorial és universal, però dedica una atenció especial a la península Ibèrica, a la resta dels territoris d’Europa i als països d’Amèrica. A més, una suggerent i esquemàtica introducció a la producció cartogràfica, un mapa índex per a la navegació ràpida dins l’obra, l’exhibició de banderes de les principals organitzacions mundials i de tots els estats actuals, una selecció de les fonts documentals utilitzades i un complet índex de topònims amb la corresponent localització als mapes generals orienten el lector per a una ràpida i òptima utilització de l’atles.

Butxaca
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Atles_del_mon.pdf
Descarregar 6,26 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 16/05/2018 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15954-57-6 | Codi: 10218961 | Format: 17 x 24 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Educació 62 | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Atles del món

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir