Grup62
Atles del món
De geografia física i humana. Dirigit per Josep M. Rabella

Josep Maria Rabella Vives

Format únic
Veure opcions de compra
11.95 €

Atles del món

De geografia física i humana. Dirigit per Josep M. Rabella

Josep Maria Rabella Vives

Editorial: Educaula62
Col·lecció: Educació 62
Nombre de pàgines: 80
Format únic
Veure opcions de compra
11.95 €

Nova edició actualitzada que inclou els últims canvis geopolítics

Sinopsi de Atles del món:

Aquesta obra, dirigida pel Dr. Josep M. Rabella junt amb un equip expert de cartògrafs especialitzats en la confecció d’atles, constitueix un compendi geogràfic deliberadament sintètic, compacte i de disseny utilitari però dut a terme, al mateix temps, amb el major rigor científic i comunicatiu (tant pel què fa als enquadraments territorials, les projeccions aplicades en cada cas, la selecció i expressió de les diferents escales, la simbologia emprada i la selecció de les informacions) adreçat tant als docents i estudiants més exigents com al públic en general interessat en la comprensió del complex i canviant panorama mundial del segle XXI.
En aquesta nova edició hi trobareu actualitzats vint-i-cinc mapes físics i polítics, a més de trenta-dos mapes temàtics i vint-i-dos gràfics i taules amb les darreres dades disponibles. El seu abast territorial és universal, però dedica una atenció especial a la península Ibèrica, a la resta dels territoris d’Europa i als països d’Amèrica. A més, una suggerent i esquemàtica introducció a la producció cartogràfica, un mapa índex per a la navegació ràpida dins l’obra, l’exhibició de banderes de les principals organitzacions mundials i de tots els estats actuals, una selecció de les fonts documentals utilitzades i un complet índex de topònims amb la corresponent localització als mapes generals orienten el lector per a una ràpida i òptima utilització de l’atles.

Continguts extra

Fragment
Atles_del_mon.pdf
Descarregar 6,26 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-15954-57-6 | Codi: 10218961 | Format: 17 x 24 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Rústica sense solapes | Col·lecció: Educació 62 | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Atles del món

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir