Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra
Editorial: Columna Edicions
Col·lecció: Clàssica
Nombre de pàgines: 320

Sinopsi de Autopista:

Quan el seu món es desmunta en un instant, una mare de família decideix fer justícia pel seu compte.

L’Andrea i els seus petits fills –en Santi, en Víctor i en David– emprenen un llarg viatge en cotxe després de patir una terrible desgràcia. El que sembla una plàcida excursió terapèutica és, en realitat, un salvatge i obsessiu projecte criminal que els arrossega a tots, potser perquè la família que assassina unida es manté unida.

Els quatre personatges emprenen aquesta ruta envoltats de tebeos de La Patrulla dels Castors, obsessionats pels cotxes de la marca Fiat, hostatjant-se en Novotels, cantant cançons i devorant quilòmetres per les autopistes d’Europa. Així viuran una estranya road movie, prodigiosa i perversa, que, narrada amb ritme inexorable i trepidant, ens mostra com els límits entre el seny i el desequilibri són tan difusos com inquietants.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Autopista

© Cristina Calderer

Joan Manuel Soldevilla Albertí (Barcelona, 1964) és catedràtic de literatura a Figueres des de fa més de trenta anys. Estudiós de la literatura i dels mitjans de comunicació de massa, és autor d’una quinzena de llibres. Després de la bona acollida de L’amic de Praga (Columna, 2018), Autopista és la seva darrera novel·la.

Llegir-ne més

Altres llibres de Joan Manuel Soldevilla Albertí

Continguts extra

Fragment
Autopista.pdf
Descarregar 655,01 K
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirAutopista

1

Una novel·la de gran qualitat literària que explora els límits de la salut mental, del que és normal i del que no ho és.

2

Quedareu atrapats en la incredulitat del que esteu llegint que espanta i fascina al mateix nivell. Una lectura que no es pot deixar.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 03/02/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2687-9 | Codi: 10263273 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: Clàssica | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Autopista

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir