Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Avança la teva jubilació

Raimon Samsó Queralto

Editorial: Pòrtic Edicions
Col·lecció: ATRIUM
Traductor: Tina Vallès
Nombre de pàgines: 152

Sinopsi de Avança la teva jubilació:

Raimon Samsó explica amb claredat els principis i les tècniques per explotar el nostre talent
En ple procés de reforma del sistema de pensions i d'aprimament de l'estat del benestar, aquest és un llibre molt recomanable i oportú. ¿Per què només el 5% de les persones es jubilen amb prou mitjans econòmics? ¿Què saben aquestes persones que el 95% restant ignora? ¿Hi ha algun secret que calgui saber? Raimon Samsó explica amb claredat els principis i les tècniques per explotar el nostre talent, buscar les oportunitats i desenvolupar una "intel·ligència financera" que ens permeti ser amos de nosaltres
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Informa't de les nostres novetats de novel·la contemporània
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 24/03/2011 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9809-169-4 | Codi: 171527 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: ATRIUM | Traductor: Tina Vallès

Blog

Avança la teva jubilació

Raimon Samsó, després del seu èxit amb el llibre El Código del Dinero ens torna a descobrir les claus de com arribar a una jubilació digna amb llibertat financera.

Avança la teva jubilació, ens ensenya les maneres més pràctiques i les idees més viables per no perdre el temps -esperant que ens treguin les castanyes del foc els altres- i a no ser dependents de ningú en l’aspecte econòmic: ni dels pares, la família, l’Estat o la borsa.

Ens explica que, en els temps que corren, és millor assegurar-se un mateix la independència econòmica i intentar que aflori el nostre talent adormit, per posar-lo en marxa com més aviat millor i així preparar una feliç retirada a temps.

Amb els canvis que hi ha previstos a la seguretat social, ens explica que, mica en mica, aquesta quedarà totalment obsoleta i només les persones que hagin fet un “reset” mental arribaran a comprendre que la jubilació com la coneixem tocarà fi en el context de mig segle; per això, s’entén que és millor aprendre a valorar-nos al màxim i saber com treure  profit del nostre talent, que no té perquè ser ni coincidir amb els nostres estudis ni amb el nostre treball actual si no és satisfactori.

Totes les opinions de Avança la teva jubilació

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir