Grup62
Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Avui seré millor que ahir

Jesús Ballaz

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | De 6 a 8 anys
Col·lecció: Contes
Traductor: Aina Girbau Canet
Nombre de pàgines: 128

Sinopsi de Avui seré millor que ahir:

25 contes per cultivar en els nens i nenes un caràcter fort, perquè puguin assolir la millor versió d’ells mateixos.

Ni l’amor més gran del món, el d’una mare, el d’un pare, el dels avis, o el del mestre o la mestra més implicats, pot garantir la felicitat d’un infant.
Donaríem qualsevol cosa per donar als nostres nens i nenes la felicitat embolcallada com un regal. Però això no és possible, perquè la felicitat no ens pertany.
Que un nen o una nena siguin feliços depèn de la seva capacitat per conèixer-se ells mateixos, de sacrificar-se per millorar, d’adaptar-se als canvis, d’acceptar els fracassos i buscar alternatives, de tenir paciència i persistir...
Com ha de ser el nen o la nena ideals? No hi ha una resposta única a aquesta pregunta, però sí que podríem acordar una sèrie de qualitats que poden ajudar-los a enfrontar-se a la vida amb garanties.
Aquest llibre conté 25 contes els protagonistes dels quals són un exemple d’alguna d’aquestes qualitats. Perquè la figura de l’heroi, en la literatura, compleix aquesta funció: la de ser un model a imitar. Personatges valents, curiosos, inconformistes, generosos, sincers, tenaços, solidaris... Personatges que serveixen com a inspiració per intentar ser sempre millors que ahir.

Tapa dura sense s/cob(cartoné)
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Continguts extra

Fragment
Avui_ser_a_millor_que_ahir.pdf
Descarregar 1,12 M
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirAvui seré millor que ahir

1

Davant del concepte edulcorat de felicitat com a alguna cosa que cau del cel, aquest llibre recorda que la felicitat cal guanyar-se-la. La tendència actual a la sobreprotecció dona com a resultat nens i nenes sense personalitat per enfrontar-se als obstacles que tots trobem a la vida.

2

Els protagonistes de cada conte mostren una qualitat: audàcia, compromís, curiositat, generositat, honradesa, inconformisme, paciència, responsabilitat… Així fins a 25 qualitats que, segons l'autor, són necessàries per assolir la millor versió d'un mateix, única manera d'aconseguir la felicitat real.

3

Les il·lustracions són obra de Pep Montserrat, un dels il·lustradors més reconeguts del panorama infantil a l'estat espanyol i en l'àmbit internacional (Premi Internacional d'Il·lustració el 2008). El llibre entra pels ulls.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 10/02/2021 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18443-51-0 | Codi: 10270020 | Format: 18 x 24 cm. | Tinta: Integradas a color | Presentació: Tapa dura sense s/cob(cartoné) | Col·lecció: Contes | Traductor: Aina Girbau Canet | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Avui seré millor que ahir

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir