Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Barcelona

Una biografia
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Història
Col·lecció: Llibres a l'Abast
Nombre de pàgines: 832

Sinopsi de Barcelona:

Una aventura apassionant de més de 2000 anys d'història.

La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l’any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit  innovador (la Nova York europea) i  per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d’història i del dia a dia dels seus successius habitants. 

Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies i reinventant-la en cada època.

Barcelona. Una biografia dóna compte d’aquest flux dinàmic del temps i de la història. La crònica d’una ciutat, la seva història a través del temps com un organisme viu en continua evolució. L’èpica d’una ciutat a la vora del Mediterrani que s’ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.

Entre el passat i el present, atenent als episodis més esplendorosos i coneguts de la història, però també als grans buits i silencis, Barcelona.  Una biografia és un llibre imprescindible per a qualsevol lector que visqui o senti curiositat per la forja d’una ciutat emblemàtica.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Barcelona

© Pep Ribas

Enric Calpena (Barcelona, 1960) és periodista, historiador i professor de Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Especialitzat en divulgació històrica, ha estat director i guionista de nombrosos documentals històrics per a la televisió. Col·laborador de la revista Sàpiens, també dirigeix programes radiofònics sobre Història. Com a novel·lista ha publicat Memòria de sang (2014), El dia que Barcelona va morir (2018) i El primer ...

Llegir-ne més

Continguts extra

PDF
Bases Legals Concurs Twitter Desembre 2015
Descarregar 214,54 K
Fragment
Barcelona.pdf
Descarregar 985,6 K

Coneix-ne més sobre Barcelona

L'obra de referència indiscutible sobre Barcelona: una història èpica, entretinguda, rigorosa i divulgativa.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 25/11/2015 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-7460-3 | Codi: 10128649 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integradas en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: Llibres a l'Abast

Totes les opinions de Barcelona

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir