Grup62
Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Bèsties fantàstiques. Els secrets de Dumbledore

El guió original
Temàtica: Fantasia
Col·lecció: SERIE HARRY POTTER
Traductor: Jordi Boixadós Bisbal
Nombre de pàgines: 288

Sinopsi de Bèsties fantàstiques. Els secrets de Dumbledore:

L'edició oficial del guió inclou espectacular contingut entre bastidors, comentaris dels creadors i els actors i és el complement perfecte a la pel·lícula. 

Torna a la màgia

El professor Albus Dumbledore sap que el poderós mag fosc Gellert Grindelwald actua per prendre el control del Món Màgic. Com que no pot aturar-lo tot sol, convenç el magizoòleg Newt Scamander perquè encapçali un intrèpid grup de bruixots, bruixes i un valerós muggle en una perillosa missió, en què trobaran bèsties conegudes i noves i s’enfrontaran a la legió de seguidors d’en Grindelwald, cada cop més nombrosos. Però quan les apostes són tan altes, en Dumbledore, ¿quant de temps es podrà quedar al marge?

Aquesta edició oficial del guió de Bèsties fantàstiques: Els secrets de Dumbledore afegeix al guió original escrit per J.K. Rowling i Steve Kloves il·luminadors continguts entre bastidors, incloent-hi esbossos de vestuari, plasmacions dels escenaris, disseny gràfic, comentaris i impressions dels actors principals i membres clau de l’equip creatiu, i molt més.

Amb duels dramàtics, éssers fascinants i màgia a cada pas, això és aventura èpica en majúscules.

Tapa dura amb sobrecoberta
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre els autors de Bèsties fantàstiques. Els secrets de Dumbledore

© Mary McCartney 2018

J.K. Rowling és l’autora de les multipremiades novel·les de Harry Potter, que han obtingut uns rècords de vendes mundials. Venerada pels seus fans a tot el món, la sèrie ha venut més de cinc-cents milions de còpies, ha estat traduïda a vuitanta idiomes i va inspirar vuit pel·lícules supertaquilleres. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benèfiques: El quidditch de totes les èpoques, Bèsties fantàstiques i o...

Llegir-ne més

Steve Kloves (guionista/productor) ha escrit els guions de set pel·lícules de Harry Potter, basades en els llibres de J.K. Rowling. També ha estat productor de Bèsties Fantàstiques i on trobar-les: Els crims de Grindelwald, i més recentment ha produït Mowgli: Legend of the Jungle. També són seus els guions de les pel·lícules Racing with the moon, Joves prodigiosos, Flesh and Bone i Els fabulosos Baker Boys. Les dues darreres les ha dirigit.

... Llegir-ne més

Altres llibres dels autors

Continguts extra

Fragment
Els_secrets_de_Dumbledor.pdf
Descarregar 1,77 M

Fitxa tècnica

Data de publicació: 19/07/2022 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-18833-50-2 | Codi: 10299532 | Format: 15 x 23 cm. | Tinta: Integrada en b/n | Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta | Col·lecció: SERIE HARRY POTTER | Traductor: Jordi Boixadós Bisbal | Sentit de lectura: Occidental

Totes les opinions de Bèsties fantàstiques. Els secrets de Dumbledore

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir