Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Camí de Nisòtia

Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L' illa del temps
Nombre de pàgines: 160

Sinopsi de Camí de Nisòtia:

Les peripècies d'un nen soldat

Un grup de nens-soldat del centre d’Àfrica, obligats a combatre i a cometre actes violents, aconsegueixen fugir de l’exèrcit i, després de moltes vicissituds, refugiar-se a la frontera de Nisòtia, un país inventat del centre d’Àfrica, on es respecten els drets humans, una espècie de Suïssa africana. El líder del grup és en Kobadjo, un adolescent molt llest i amb un passat despietat, que intenta redimir-se de la seva vida passada. Arribats a Nisòtia, en Kobadjo viatjarà a Barcelona per acompanyar un grup de nens mutilats als quals faran una pròtesi. A la ciutat comtal s’adonarà ben aviat que el “primer món” no és tan meravellós com es pensava.

***

- Joaquim Carbó (Barcelona, 1932) és el conegut autor del clàssic La casa sota la sorra (1966), que moltes generacions de lectors recorden i que és encara un dels títols recomanats a les escoles. A més d’haver escrit un centenar de contes per a Cavall Fort, no ha deixat d’escriure i publicar tota mena de llibres, tant per a joves com per a adults.

- La història d’en Kobadjo està connectada a la de La casa sota la sorra, el protagonista de la qual, Henry Balua, surt com a personatge al final del llibre.

- El tema dels nens soldat és molt actual i està tractat de manera adequada i amb un fort component de crítica social, alhora que és una aventura vital.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre l'autor de Camí de Nisòtia

© Josep Saiz

Joaquim Carbó (Barcelona, 1932), més conegut com a autor de llibres juvenils com els clàssics La casa sota la sorra (1966) i La colla dels deu (1969), a més d’haver escrit un centenar de contes per a Cavall Fort, va ser un dels fundadors del col·lectiu Ofèlia Dracs i no ha deixat d’escriure i publicar tota mena de llibres. Per esmentar-ne només alguns, els de narracions Solucions provisionals (1965) i Cadàvers ben triats (2009), o les novel·le...

Llegir-ne més

Per què llegirCamí de Nisòtia

1

Joaquim Carbó (Barcelona, 1932) és el conegut autor del clàssic La casa sota la sorra (1966), que moltes generacions de lectors recorden i que és encara un dels títols recomanats a les escoles. A més d’haver escrit un centenar de contes per a Cavall Fort, no ha deixat d’escriure i publicar tota mena de llibres fins avui en dia, tant per a joves com per a adults.

2

La història d'en Kobadjo està connectada a la de La casa sota la sorra, el protagonista de la qual, Henry Balua, surt com a personatge al final del llibre.

3

El tema dels nens-soldat és molt actual i està tractat de manera adequada i amb un fort component de crítica social, alhora que és una aventura vital.

4

Llibre apte per al circuit escolar i per als adults nostàlgics de l’autor.

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/06/2024 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-840-7 | Codi: 10345534 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L' illa del temps

Totes les opinions de Camí de Nisòtia

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir