Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Cinder. Cròniques Lunars 1

Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil
Col·lecció: L' illa del temps
Traductor: Aïda García Pons
Nombre de pàgines: 432

Sinopsi de Cinder. Cròniques Lunars 1:

Ningú no sap que el futur de la Terra depèn d?una noia, una de sola?
A Nova Pequín hi ha una plaga mortal que està devastant la ciutat. Humans i androides es llancen als carrers mentre un equip de lunars implacable els observa des de l'espai, esperant per moure fitxa. Ningú no sap que el futur de la Terra depèn d'una noia, una de sola...La Cinder és una mecànica extraordinària i també una ciborg que carrega un passat misteriós. Com una moderna Ventafocs, la Cinder ha de conviure amb una madrastra que la maltracta. Quan la seva vida es creui amb la del príncep Kai, es trobarà enmig d'una batalla intergalàctica, i d'una atracció prohibida. Aleshores es debatrà entre el deure i la llibertat, la lleialtat i la traïció. Haurà de descobrir els secrets del seu passat per poder protegir el futur del món. 
Rústica amb solapes
Triar format
Format únic
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Cinder. Cròniques Lunars 1

Marissa Meyer viu a Tacoma amb la seva parella i dos gats. Apart de la seva petita obsessió per l'escriptura i els llibres, li encanta perdre's buscant antigalles. Cinder és la seva primera novel·la.

Llegir-ne més

Altres llibres de Marissa Meyer

Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Fitxa tècnica

Data de publicació: 22/03/2012 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9932-550-7 | Codi: 174789 | Format: 14 x 21,5 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: L' illa del temps | Traductor: Aïda García Pons

Blog

Cinder. Cròniques lunars 1

En Rubén s’ha llegit Cinder. Cròniques lunars 1, de Marissa Meyer, i ens el ressenya per tots Nosaltres:

La història d’una noia que és maltractada per la seva madrastra, criticada per les seves germanastres… us comença a sonar? I si hi afegim que una fada l’ajuda a anar a un ball reial per conèixer el príncep, i durant el ball perd una sabata de cristall… Ara sí que sabeu de quin conte estic parlant, oi? Efectivament: estic parlant de la Ventafocs!

Amb Cinder ens trobem en un món apocalíptic, a la ciutat de Nova Pequín. La protagonista es diu Cinder (en anglès la Ventafocs es diu Cinderella) i arregla robots, fins que un dia entra el príncep que vol que ella li arregli el seu robot. Cinder s’enamora del príncep, però amaga un secret: ella és una cíborg.

Cinder és el primer llibre que escriu Marissa Meyer. El punt d’inici d’aquesta novel·la és el conte clàssic, però li afegeix el fet que el planeta ha estat arrasat per un virus mortal i que han mort milions de persones. A això s’hi ha d’afegir que també hi ha el temor d’una invasió extraterrestre.

Arran de l’èxit de la trilogia d’Els Jocs de la fam de Suzanne Collins, aquesta novel·la comparteix una visió d’un món apocalíptic. Sorprèn la manera com Marissa Meyer ha adaptat la història clàssica i li ha donat un format nou, molt original.

Si us agraden les històries de mons apocalíptics, segur que aquesta us agradarà.

Totes les opinions de Cinder. Cròniques Lunars 1

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir