Grup62
Tot cartró
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra
Editorial: Estrella Polar
Temàtica: Infantil | Aprenentatge
Temàtica: Infantil | De 1 a 2 anys
Col·lecció: Primeres paraules
Nombre de pàgines: 42

Sinopsi de Colors:

Una petita galeria d'art per a prelectors.

Una aproximació artística als primers conceptes per a que els més petits vegin les múltiples tonalitats d'un mateix color, sense simplificar.

Joana Santamans és una artista coneguda pels seus murals i pintures a l'oli. Ha fet un llibre amb les seves pintures enfocat a prelectors:

He vist com la meva filla d’un any es mira els dibuixos que tinc penjats a l’estudi. Es fixa en els més petits detalls. Això m’ha portat a voler crear un llibre per a infants amb colors plens de matisos inspirat en la natura. La realitat és complexa i en un món que tendeix a la polaritat m’omple de joia poder ajudar a obrir la mirada dels que creixen.

Joana Santamans

L'autora ha seleccionat deu colors i tres elements naturals per a cada color. El resultat és un llibre preciós que es pot considerar una petita galeria d'art per a prelectors, que els acostarà a la natura i potenciarà la seva capacitat d'observació.

Recomanat per a totes les edats.

Tot cartró
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Colors

Joana Santamans es va formar a l’Escola Eina de Barcelona. Actualment viu i treballa entre la ciutat i l’Empordà. Amant de la natura, ha convertit l’art en la seva forma de vida. El seu art, inquiet, batega a través de murals, exposicions i disseny de productes, on els seus dibuixos prenen noves formes. La seva recent maternitat l’ha portat a la creació d’aquest llibre per ensenyar a mirar la bellesa que ens envolta.

... Llegir-ne més
Informa't de les nostres novetats d'infantil
Apunta't i t'informarem de les nostres novetats més destacades
Carregant...

Per què llegirColors

1

Llibre ple de detalls que agradarà tant a petits com a nens més grans i a adults.

2

El llibre té 10 capítols, cadascun tracta un color i les diferents tonalitats a partir de tres imatges diferents. Això estimularà la curiositat i la capacitat d’observació dels infants.

3

Llibre de cartró amb cantonades arrodonides. És un llibre resistent pensat perquè el manipulin els més petits.

Enllaços relacionats

Instagram

Fitxa tècnica

Data de publicació: 29/03/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-1389-398-3 | Codi: 10305705 | Format: 20 x 20 cm. | Tinta: Integrades a color | Presentació: Tot cartró | Col·lecció: Primeres paraules

Totes les opinions de Colors

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir