Grup62
eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic

Creure en l'educació

L'assignatura pendent
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Llibres a l'Abast

Sinopsi de Creure en l'educació:

.

La idea que recorre aquest assaig la resumeix el títol: el principal problema amb què es troba l'educació en els nostres dies és la falta de fe. L'educació ha perdut el nord i ha oblidat el seu objectiu fonamental: la formació de la personalitat. Una formació que correspon a la família, però també a l'escola i a la vida pública en totes les seves manifestacions. Cal tornar a creure en valors com el respecte, la convivència, l'esforç, o la utilització raonable de la llibertat. I, sobretot, cal canviar de perspectiva, eliminar uns quants prejudicis i creure's que aquests valors i aquestes actituds es poden ensenyar. No val inhibir-se de la responsabilitat educativa.

eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic

Sobre la autora de Creure en l'educació

Victòria Camps és catedràtica de Filosofia Moral i Política a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat vicepresidenta del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. És autora de Virtudes públicas, El malestar en la vida pública, Historia de la ética i Los valores de la educación,entre d'altres.

Llegir-ne més

Altres llibres de Victoria Camps

Fitxa tècnica

Data de publicació: 11/01/2010 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6385-0 | Codi: 10032923 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: Llibres a l'Abast

Totes les opinions de Creure en l'educació

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir