Grup62
Creure en l'educació
L'assignatura pendent
eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Creure en l'educació

L'assignatura pendent

Sinopsi de Creure en l'educació:

.

La idea que recorre aquest assaig la resumeix el títol: el principal problema amb què es troba l'educació en els nostres dies és la falta de fe. L'educació ha perdut el nord i ha oblidat el seu objectiu fonamental: la formació de la personalitat. Una formació que correspon a la família, però també a l'escola i a la vida pública en totes les seves manifestacions. Cal tornar a creure en valors com el respecte, la convivència, l'esforç, o la utilització raonable de la llibertat. I, sobretot, cal canviar de perspectiva, eliminar uns quants prejudicis i creure's que aquests valors i aquestes actituds es poden ensenyar. No val inhibir-se de la responsabilitat educativa.

eBook (Epub 2)
Triar format
Format únic
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Creure en l'educació

Sobre la autora de Creure en l'educació

Victòria Camps és catedràtica de Filosofia Moral i Política a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat vicepresidenta del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. És autora de Virtudes públicas, El malestar en la vida pública, Historia de la ética i Los valores de la educación,entre d'altres.

Llegir-ne més

Altres llibres de Victoria Camps

Fitxa tècnica

Data de publicació: | Idioma: Català | ISBN: 978-84-297-6385-0 | Codi: 10032923 | Presentació: Epub 2 | Col·lecció: Llibres a l'Abast

Totes les opinions de Creure en l'educació

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir