Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Deliciosament cícliques

Editorial: Columna Edicions
Temàtica: Cuina | Receptes
Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA
Traductor: Núria Garcia Caldés
Nombre de pàgines: 184

Sinopsi de Deliciosament cícliques:

El primer receptari pensat per a cada moment del cicle menstrual.

El primer receptari pensat per a cada moment del cicle menstrual.

Les dones som cícliques. Des que tenim el sagnat menstrual fins que es produeix el del mes següent, les nostres hormones fluctuen i generen canvis tant metabòlics com immunològics, emocionals i del sistema nerviós. Perquè tots aquests processos flueixin i puguem gaudir d’un cicle menstrual saludable, la nostra alimentació i el nostre estil de vida hi tenen un paper clau.

En aquest llibre, Gina Estapé ens explica com funciona el cos femení, com és possible adaptar l’alimentació a les diferents fases menstruals i quins nutrients són claus en cada moment per maximitzar el benestar de la dona. I, a més, comparteix 67 receptes saludables i delicioses per poder gaudir menjant sa mentre cuidem del nostre cicle i la nostra salut. Una invitació a connectar amb la nostra naturalesa cíclica dia a dia a través de l’alimentació.

Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Veure opcions de compra

Sobre la autora de Deliciosament cícliques

Gina Estapé és dietista, nutricionista i autora del compte d’Instagram @myhealthybites, un espai on fa anys que comparteix receptes sanes i inspira milers de persones a portar un estil de vida saludable.

Es va graduar com a tècnica superior en Dietètica i, posteriorment, va obtenir el grau universitari de Nutrició Humana i Dietètica. A més, s’ha especialitzat en salut hormonal femenina per poder acompanyar dones amb alteracions hormonals i de...

Llegir-ne més

Continguts extra

Fragment
Deliciosament_cicliques.pdf
Descarregar 1019,07 K

Fitxa tècnica

Data de publicació: 04/01/2023 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-664-2999-3 | Codi: 10312007 | Format: 17 x 21 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: NO FICCIÓ COLUMNA | Traductor: Núria Garcia Caldés

Totes les opinions de Deliciosament cícliques

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir