Grup62
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 384

Sinopsi de Despietat país de les meravelles i la Fi del Món:

'Desesperat país de les meravelles i la Fi del Món' és un tour de force que va llançar Murakami a la fama internacional.
Reprenent el terreny de la irrealitat i el subconscient que trobàvem a la Crònica de l'ocell que fa girar el món i After Dark, la novel·la es construeix a partir de dues línies narratives paral·leles que finalment acaben convergint. En l'una, assistim a una guerra d'informació entre dues societats en un Tòquio estrany i anacrònic; en l'altra, ens endinsem en un món fosc i obscur en el qual els personatges no tenen ombra, ni ment, ni capacitat de somiar. Desesperat país de les meravelles i la Fi del Món és un tour de force que va llançar Murakami a la fama internacional, i ressegueix el camí de descens d'un home a la farsa del submón kafkià, de la compassió i la independència, de l'argot i la filosofia. El resultat: una fantasia salvatge, al·lucinant i molt seductora, en la línia de les novel·les més divertides i experimentals de l'autor de culte més de moda del moment.
Rústica amb solapes
Triar format
Tria el teu format
Comprovar disponibilitat

Sobre l'autor de Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

© Ivan Giménez / Tusquets Editores

Haruki Murakami (Kyoto, 1949) és l’escriptor més aclamat i llegit de la literatura japonesa actual. Traduït a cinquanta llengües, amb les seves novel·les ha guanyat premis prestigiosos com ara el Noma, el Tanizaki, el Yomiuri, el Franz Kafka, el Jerusalem Prize o el Hans Christian Andersen. L’any 2011 va ser reconegut amb el Premi Internacional Catalunya, i el 2023, amb el Premi Princesa d'Astúries de les Lletres. Editorial Empúries ha publica...

Llegir-ne més

Fitxa tècnica

Data de publicació: 05/11/2009 | Idioma: Català | ISBN: 978-84-9787-446-5 | Codi: 10031448 | Format: 15 x 23 cm. | Presentació: Rústica amb solapes | Col·lecció: EMPURIES NARRATIVA | Traductor: Imma Estany Morros

Blog

Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

Irònic, però encertat. País de les meravelles; ciutat caòtica amb patiment, maldat, consciència, records, rancor… Fi del Món; ciutat pausada i tranquil·la, buida. Lloc sense sentiments on un podria viure tristament feliç per una eternitat.

A Despietat país de les meravelles i la Fi del Món Murakami ens presenta la ment humana com una gran incògnita però, alhora, com allò més manejable i domesticable. Dues històries amb un mateix protagonista que s’entrellacen al final.

Totes les opinions de Despietat país de les meravelles i la Fi del Món

Deixar un comentari
  • La teva valoració
Perquè la valoració sigui visible necessitem que accedeixis al teu compte Accedir